KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Verdien geld met paintballtoernooisport
dinsdag juni 4, 2019

Het draait allemaal om het geld… – VERDIEN GELD IN PAINTBALL SPORT

Over het algemeen kun je JA zeggen, het is mogelijk . Er moet echter ook heel duidelijk gezegd worden dat dit weggelegd is voor enkele topspelers. Enkele van de beste spelers in de VS hebben lucratieve endorsement deals met verschillende fabrikanten/merken en worden ook beloond voor hun diensten als spelers op het veld. Tijdens hun actieve tijd in de paintballsport leiden deze spelers een spannend jetsetleven, waarbij ze met hun team de wereld rondreizen om toernooien te spelen en hun sponsors te vertegenwoordigen. Uiteindelijk blijft er ook nog wat geld over voor de jongens.

Helaas is het in Duitsland heel anders. Hier is de sport lang niet zo geavanceerd als in de VS. Helaas zoekt men tevergeefs naar grote advertentiecontracten en spelerssalarissen. Maar dat betekent niet dat je bij paintball altijd extra moet betalen! Iedereen die een van de echt goede paintballers van Duitsland is en voor een van de topteams in de Bundesliga of internationaal bij NXL Europe speelt, kan zijn hobby meestal kosteloos organiseren. Hier zorgen sponsors voor de uitrusting en paintballs die nodig zijn voor de training. In ruil daarvoor verwachten ze prestaties en inzet van hun teams. Iedereen die professioneel paintball speelt, kan vaak afscheid nemen van de meeste van zijn vrije weekenden.

Zogenaamde cash cups zijn een alternatief. Dit zijn kleine toernooien waarbij de deelnemende teams materiële prijzen en geld kunnen winnen. In individuele gevallen kan het winnen van een toernooi enkele honderden tot duizend euro opleveren. Gratis verf of andere prijzen zijn ook mogelijk.

Als je het hele jaar door met succes twee tot drie van deze toernooien als team speelt en met een redelijk goede ondersteuning op de achtergrond werkt, kun je je hobby kostendekkend maken en paintball vrijwel “gratis” spelen. Paintball Sports zal gedurende het seizoen ook een aantal cashgametoernooien sponsoren. Wat er waar en wanneer gewonnen kan worden, leest u vanaf nu in elke volgende uitgave van het Paintball Sports Magazine. We beginnen met de huidige lijst op de volgende pagina.

Hier krijg je een overzicht van de mogelijke overwinningen die je dit seizoen te wachten staan op de speelvelden van de Republiek. De pot puilt uit… dus log in en pak hem!

EEN PRIJZENTOERNOOI ORGANISEREN?

Wij willen alle organisatoren die een paintballtoernooi organiseren met prijzengeld in de vorm van geld- of niet-geldprijzen een platform bieden om hun evenement te presenteren. In elk nummer wordt een tijdlijn gepubliceerd met de toernooien en prijzen die de komende maanden te winnen zijn. Dus als u als organisator een toernooi wilt registreren, schrijf ons dan op [email protected] en stuur ons alle informatie over uw toernooi. Houd er rekening mee dat we alleen toernooien vermelden waarbij de spelers echt met winst of een plus naar huis kunnen gaan. De prijs moet daarom qua materiële of geldwaarde minimaal het dubbele van het inschrijfgeld bedragen, zodat het winnende team op zijn minst kostenneutraal kan plannen met registratie, verf en bijkomende kosten. Want alleen dan kan er sprake zijn van echte meerwaarde voor de teams.

Met deze campagne willen we de toernooisport versterken en prikkels creëren voor alle teams, zodat hard trainen en een succesvol toernooi uiteindelijk vruchten afwerpen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.