KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Uw deugd Paintball Shop – Paintball Sports
dinsdag februari 26, 2019

Met Paintball Sports & Virtue Paintball het seizoen 2019 in

Dit jaar waren we voor u op de Extravaganza Paintball Novelty Fair in Washington en vroegen we naar de nieuwste producten voor het komende seizoen op de Virtue Paintball-stand.

Virtue VIO Mask & Spire III Hopper in nieuwe kleurencombinaties

De twee prestigeproducten van het merk Virtue zijn net op tijd voor de jaarwisseling verkrijgbaar in nieuwe kleurvarianten. Virtue heeft dit keer bewust gekozen voor donkere, matte kleuren. Het resultaat is in ieder geval nieuw en uniek, maar waarschijnlijk niet naar ieders smaak. Uiteraard moet de speler uiteindelijk zelf beslissen.

Wat echt cool is, zijn de nieuwe camouflagekleuren. Zowel de Virtue Spire II Hopper als het Virtue VIO Paintball Mask zijn nu verkrijgbaar in camouflage. Virtue valt nu met deze producten het marktscenario volledig aan. Visueel blijven hier geen wensen onvervuld, wat ons betreft een echte topper.

Nieuwe Virtue Paintball-handschoenen en -broeken

Op de Extravaganza werd ook nieuwe toernooikleding gepresenteerd. In 2019 lanceert Virtue nieuwe, ultralichte paintballtoernooibroeken en nieuwe handschoenen. De handschoenen zijn bovendien speciaal ontwikkeld voor de toernooisport en zijn gemaakt van zeer licht, ademend materiaal. De handschoenen zullen ook verkrijgbaar zijn in twee varianten. Optioneel als volledige vingerversie voor koude dagen of ruige grond en alternatief als halve vingerversie voor meer gevoel aan de trekker en snellere trekker. Ook hier is het aan de speler welke versie het beste bij hem past.

Alle nieuwe Virtue-producten zijn al vooraf besteld en zullen binnenkort voor u beschikbaar zijn in onze online shop. Blijf kijken!

Nu weet je wat alle belangrijke nieuwe releases voor het komende seizoen zijn. Eén ding is zeker: Paintball Sports is en blijft in 2019 een van de toonaangevende Virtue Paintball Shops in Duitsland . Op naar een succesvol seizoen!

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.