KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Umarex HDR50- en HDP50-exportkits
vrijdag april 30, 2021

X-Valve – De nieuwe Umarex-exportkit voor HDR50, HDP50 en HDS68

Wij hebben nu voor u de nieuwe X-Valve afstemklep voor de Umarex T4E wapens in ons assortiment. Deze kit verdrievoudigt de prestaties van het Umarex T4E-wapen van de fabrieksinstelling van 7,5 joule, namelijk naar ongeveer 20 joule.

Wat kopers op dit moment moeten weten – De aankoop en het bezit van dit tuningonderdeel is in Duitsland zeer goed toegestaan en toegestaan. De installatie in het pistool is ten strengste verboden! In Duitsland geldt een regeling van 7,5 joule voor gratis wapens met een F-stempel, zoals de Umarex HDR50 revolver of het Umarex HDP50 pistool . Door de X-Valve-afstemklep te installeren, worden de schietprestaties van de HDR50-revolver verhoogd tot boven het toegestane en wettelijk toegestane niveau. Dit betekent dat het wapen zijn vergunning verliest en vervolgens een wapenvergunning nodig heeft.

Daarom ons verzoek aan alle geïnteresseerden in dit product, informeer u vooraf over de wettelijke voorschriften en bepalingen met betrekking tot tuningonderdelen. Illegaal wapenbezit is geen klein vergrijp en wordt door de wetgever zwaar bestraft.

Wat kan de nieuwe Umarex HDR50 X-Valve-afstemklep doen?

In principe vergroot de klep door de nieuwe componenten het volume van de drukkamer in de HDR50-revolver. Meer volume betekent dat meer gas de bal raakt, waardoor deze meer kracht en snellere acceleratie krijgt. Uiteindelijk verhoogt dit de projectielenergie, omdat deze wordt berekend op basis van massa x snelheid. De kogel blijft hetzelfde, maar hoe hoger de snelheid waarmee deze wordt afgevuurd, hoe hoger de impactenergie op het doelwit.

Voor welke Umarex T4E-pistolen is de X-Valve-afstemklep verkrijgbaar?

Momenteel is er de X-Valve-afstemklep voor de Umarex HDR50-revolver, evenals voor het Umarex HDP50-pistool en het Umarex HDS68-jachtgeweer. Alle 3 de versies verhogen de energie van het wapen tot 20 joule.

Wat zit er in de Umarex HDR50 Revolver X-Valve Export Kit?

De X-Valve stemklep wordt geleverd in een kleine, handige plastic blister met een bedrukte insteekkaart. In de blister vindt u gebruiksaanwijzingen in het Duits en Engels.

De eigenlijke kit voor de HDR50-revolver en het HDP50-pistool bestaat uit een nieuwe boutpen en een afsluitkap voor de drukkamer in de behuizing. De X-Valve Kit voor het HDS68-jachtgeweer bestaat daarentegen uit een enkele kleppen. Maar de HDS68-kit kost slechts de helft.

Installatie is binnen enkele minuten mogelijk. U volgt eenvoudigweg de meegeleverde installatie-instructies of u kunt ter oriëntatie ook een van de talrijke YouTube-video's op internet gebruiken.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.