KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Tippmann TMC Air Stick-adapter aangekondigd
maandag september 18, 2017

De Tippmann TMC Airstock-adapter van Dynamic Sports Gear

Paintballspelers over de hele wereld wachten hier al maanden op. De langverwachte Airstock Adapter voor de Tippmann TMC komt eindelijk op de markt. Veel hobby-uitvinders en hobbyisten op paintballgebied hebben de afgelopen weken en maanden al hun eigen versies uitgeprobeerd. Veel dingen leken nog steeds nogal geleend en onvolwassen, andere hadden een aanzienlijk potentieel. Maar helaas had geen van de gepubliceerde producten het vermogen om in massa geproduceerd te worden. Volgens het team van Dynamic Sports Gear is er ongeveer 3 maanden aan dit product gewerkt en zijn ze al enkele weken bezig met het testen van een eerste prototype, waarvan inmiddels een foto is gepubliceerd. Na talrijke veranderingen in vorm en design is uiteindelijk een aantrekkelijk en zeer functioneel product ontstaan dat zich elegant aanpast aan het uiterlijk van de Tippmann TMC.

Wat kan de Tippmann TMC Air Stick-adapter doen?

De door het merk Dynamic Sports Gear ontwikkelde Tippmann TMC Air Stick Adapter maakt het mogelijk om de ASA aansluiting op het handvat van de Tippmann TMC uit te wisselen voor een luchttoevoer in de schoudersteun van de marker. Dus bijna precies wat talloze MagFed-paintballspelers over de hele wereld momenteel willen. De Tippmann TMC zou daarmee veruit de goedkoopste, tubeless MagFed paintball marker op de markt worden.

De ombouwset gaat hoogstwaarschijnlijk rond de 120 euro kosten (vergelijkingsprijs Dye DAM Air Stock Adapter) en bevat de geheel kant-en-klare TMC Air Stock Adapter, een aangepaste luchtleiding en een ASA-stekker die de ASA-aansluiting op het handvat vervangt met een welgevormde ring is vervangen.

Een allround doordacht en visueel zeer aantrekkelijk concept dat vervolgens door de speler kan worden aangepast met elke standaard paintball HP-fles en bijpassende schoudersteunhoezen in het gewenste ontwerp. Dit betekent dat iedere speler zijn eigen Tippmann TMC naar eigen wensen en ideeën kan ontwerpen.

Dynamic Sports Gear, een innovatief merk met veel potentie voor de toekomst

De afgelopen jaren heeft het merk Dynamic Sports Gear herhaaldelijk de aandacht op zich gevestigd met interessante producten die nergens anders te koop waren. Het merk zet innovatie voorop. Het productassortiment mag dan klein zijn, het is toch indrukwekkend.

Kwaliteit en afwerking staan bij Dynamic Sports Gear op een zeer hoog niveau. Hetzelfde geldt voor de functionaliteit van de producten. Eenvoudige, solide concepten gecombineerd met hoogwaardige materialen en een strakke afwerking zorgen voor een zeer hoge klanttevredenheid.

Dynamic Sports Gear heeft onder andere de volgende innovaties ontwikkeld in de paintballmarkt.

– De Dye DAM Air Stock schoudersteun

– De SoftRack 2.0 paintball markerstandaard gemaakt van flexibel, lichtgewicht materiaal

– De Tippmann Smooth Bolt (de enige Tippmann Soft-Tip bout ter wereld)

Dit zijn slechts enkele producten van Dynamic Sports Gear. Wij zijn er zeker van dat er nog vele zullen volgen. Alle producten vindt u ook in onze Dynamic Sports Gear onlineshop .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.