Tippmann QEPH Cycloon Feed Upgrade (zwart)

SKU: PSH-2185

34,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het nieuwste accessoire voor uw Tippmann Cyclone Feed: de QEPH-upgrade (Quick Exhaust Piston Housing). Het is gemaakt van een hoogwaardig aluminium composiet en vervangt de standaard onderdelen van de Cyclone Feed. De upgrade werkt als een gewone QEV-afstemklep (Quick Exhaust Valve) op andere paintball-markers en verhoogt de toevoersnelheid van de cycloontoevoer tot maximaal 30 paintballs per seconde. Bovendien wordt de vereiste druk van de cycloontoevoer verlaagd tot ca. 200 PSI en zorgt zo voor een extreem lange levensduur van de onderdelen.

De standaard plastic onderdelen slijten niet alleen extreem snel, ze kunnen ook slechts ongeveer 15 paintballs per seconde aan en werken slechts tot een druk van ongeveer 450 PSI.

Voor wie is de Cyclone Feed Upgrade de moeite waard?

Deze upgrade wordt in het bijzonder aanbevolen voor elke paintball marker van het merk Tippmann met een E-handle. Dit komt omdat de vuursnelheid van de greep wordt beperkt door de standaardvoeding. Uitgebreid testen door de fabrikant heeft uitgewezen dat de QEPH upgrade een veel langere levensduur heeft dan de gewone onderdelen. De test toonde ook aan dat de werking van de cycloontoevoer nog steeds gegarandeerd is bij een werkdruk van ca. 200 PSI en de toevoersnelheid aanzienlijk wordt verhoogd.

Meer aanbevelingen voor uw Cyclone Feed

Wilt u nog meer vermogen uit uw Tippmann Cyclone Feed halen? Dan raden wij de 4-delige Cyclone Feed Upgrade Kit aan in combinatie met de Lightening Rod en de Vortex Mod!

Let op: Compatibel met alle Tippmann paintball markers.  • hoogwaardige productie van aluminium


  • hogere doorvoersnelheid van de Cyclone Feed (tot 30 kogels/sec.)


  • lagere werkdruk (lage druk, ca. 200 PSI)


  • geschikt voor de Tippmann Cyclone Feed


  • ultra lange levensduur (bijna geen slijtage)


  • TOP kwaliteit rechtstreeks uit de USA
Illustratie kan afwijken

Productvideo voor Tippmann QEPH Cycloon Feed Upgrade (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen