TEAM BASE GEEL bord voor paintballveld / airsoftveld (60x60cm)

SKU: 5108

12,95

Op voorraad
Product beschrijving

Informatiebord TEAM BASE GEEL voor paintballvelden en airsoftfaciliteiten.

Maak het uw bezoekers op het veld gemakkelijk en vertel hen met betekenisvolle borden waar ze heen moeten gaan en wat zich waar op uw terrein bevindt. Hoe makkelijker het voor de klant is om zijn weg te vinden, hoe relaxter hij de dag en uw systeem ervaart.

Duidelijke etikettering van belangrijke zaken, zoals tankstations of instructies voor het dragen van een beschermend masker, zorgt ook voor meer veiligheid in uw faciliteit.

Onze hoogwaardig bedrukte speelveldborden zijn gemakkelijk te begrijpen dankzij het betekenisvolle pictogram (visuele werking) en uitleg in het Duits en Engels (schriftelijke werking). De opvallende signaalkleuren zorgen er bovendien voor dat het bord daadwerkelijk wordt opgemerkt door de bezoeker.

Alle borden zijn gemaakt van hoogwaardig bedrukt, scheur- en UV-bestendig vrachtwagenzeil en zijn rondom voorzien van metalen oogjes om op te hangen. Eenvoudig te installeren en een zeer duurzaam product dat gemakkelijk bestand is tegen een incidenteel schot op het veld.

Op maat gemaakte borden voor uw instelling. - Wij maken het mogelijk!

Wilt u voor uw faciliteit individuele borden met bijvoorbeeld het logo van uw speelveld, een andere achtergrond hebben of iets anders zeggen dan de borden die wij aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren individueel ontworpen borden vanaf een afnamehoeveelheid van slechts 5 stuks!

Productdetails van de informatieborden:

- Informatiebord voor paintball- en airsoftfaciliteiten

- Hoogwaardig bedrukt vrachtwagenzeil

- UV-bestendig

- Scheurbestendig

- Voorzien van metalen oogjes om op te hangen

- Afmetingen 60x60 cm

-

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen