TEAM BASE BLAUW bord voor paintballveld / airsoftveld (60x60cm)

SKU: 5105

12,95

Momenteel niet op voorraad
Product beschrijving

Informatiebord TEAM BASE BLAUW voor paintballvelden en airsoftfaciliteiten.

Maak het uw bezoekers op het veld gemakkelijk en vertel ze met betekenisvolle borden waar ze heen moeten en wat zich waar op uw terrein bevindt. Hoe makkelijker de klant zijn weg kan vinden, hoe relaxter hij de dag en uw systeem waarneemt.

Duidelijke labels van belangrijke zaken, zoals tankstations of instructies om een beschermend masker te dragen, zorgen ook voor meer veiligheid in uw faciliteit.

Onze hoogwaardige bedrukte speelveldborden zijn gemakkelijk te begrijpen dankzij het betekenisvolle icoon (visuele werking) en uitleg in het Duits en Engels (schriftelijke werking). De opvallende signaalkleuren zorgen er bovendien voor dat het bord daadwerkelijk wordt opgemerkt door de bezoeker.

Alle borden zijn gemaakt van hoogwaardig bedrukt, scheurvast en UV-bestendig vrachtwagenzeil en hebben rondom metalen ogen om op te hangen. Eenvoudig te installeren en een zeer duurzaam product dat gemakkelijk bestand is tegen een incidenteel schot op het veld.

Aangepaste borden voor uw faciliteit. - Wij maken het mogelijk!

Als u voor uw faciliteit volledig individuele borden wilt hebben, die bijvoorbeeld uw veldlogo bevatten, een andere achtergrond hebben of iets anders zeggen dan de borden die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leveren individueel ontworpen borden vanaf een afname van slechts 5 stuks!

Productdetails van de informatieborden:

- Informatiebord voor paintball- en airsoftfaciliteiten

- Hoogwaardig bedrukt vrachtwagenzeil

- UV-bestendig

- Scheurbestendig

- Voorzien van metalen oogjes om op te hangen

- Afmeting 60x60cm

-

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Perfetto!!

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer