Tactische bovenlichaambescherming / borstpantser voor paintball & airsoft (zwart)

Taktischer_Oberkoerper_Panzer_Paintball_Airsoft_schwarz Taktischer_Oberkoerper_Panzer_Paintball_Airsoft_schwarz_details Taktischer_Oberkoerper_Panzer_Paintball_Airsoft_schwarz_straps Taktischer_Oberkoerper_Panzer_Paintball_Airsoft_schwarz_seite Taktischer_Oberkoerper_Panzer_Paintball_Airsoft_schwarz_ruecken
SKU: 3008

99,95

Op voorraad
Product beschrijving

Tactische bovenlichaambescherming / borstplaat in een modern design, geschikt voor gebruik bij paintball- en airsoftsporten. De beschermplaten zijn gemaakt van schok- en stootabsorberend materiaal. Dit biedt aanzienlijk betere bescherming dan vergelijkbare tactische vesten of normale paintball-borstplaten. De individuele beschermingspanelen zijn met drukknopen aan het vest bevestigd en kunnen naar wens van de drager worden verwijderd of verplaatst.

Op de onderste en bovenste twee platen zitten zogenaamde Molle-straps. Hiermee kunnen extra Molle-zakjes worden bevestigd, bijvoorbeeld voor tijdschriftenzakjes of andere opbergmogelijkheden.

Het vest kan in het schoudergebied en aan de zijkanten in het ribgebied met behulp van meerdere banden individueel in maat worden aangepast en aan de betreffende drager worden aangepast. We raden dit product aan voor actieve frontspelers met lichte uitrusting die waarde hechten aan het hoogst mogelijke niveau van persoonlijke bescherming. Het vest is zeker niet voor spelers die graag veel uitrusting bij zich dragen, het beschermende aspect staat bij dit model duidelijk op de voorgrond.

Productdetails:

- Tactische bescherming van het bovenlichaam / borstpantser

- Verwijderbare beschermplaten (drukknopen)

- 4 beschermplaten voorzien van Molle systeem

- Maat individueel verstelbaar met meerdere banden

- Geweldige look & optimale beschermingsfactor

- Stevige ritssluiting aan de voorzijde

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen