Taginn TAG-67 paintball verfgranaat met knevel (VS)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Taginn_Tag-67_Paintball_Farbgranate_Blau Taginn_Gebrauchsanweisung_Sicherheitsdatenblatt_deutsch Taginn_TAG67_Paintball_Farbgranate_einzelne_Verpackung Taginn_Tag67_Paintball_Airsoft_Farbgranate_USA_overview Taginn_User_Manual_english Taginn_TAG67_Granate_Verpackung_6er_Karton Taginn_Tag-67_Paintball_Handgranate_Farbfuellung_Blau Taginn_TAG67_Granate_Verpackung_6er_Karton_offen
SKU: 3244
16,50
ab 6 Artikel
16,00
ab 12 Artikel
15,50
ab 24 Artikel

16,95

Op voorraad
Product beschrijving

De nieuwe TAGINN TAG-67 paintball verfgranaat vervangt de vorige R2B EVO verfgranaat van Taginn vanaf 2020. Het ontwerp van de TAG-67 is zo populair bij airsoftspelers dat besloten werd om ook in dit ontwerp een granaat voor de paintballmarkt te maken.

De TAG-67 granaten behoren tot de meest moderne en realistische simulatiegranaten op de markt. Ze zien er niet alleen uit als een echte granaat, ze werken ook op dezelfde manier.

Dit handgranaatmodel van TAGINN is de enige in het realistische ontwerp van de eierhandgranaat van het Amerikaanse leger.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de TAG-67 paintball verfgranaat gevuld met kleine verfbolletjes en laat deze los wanneer ze ontploffen. De kleur wordt dan verspreid in de buurt (tot 5 meter) en markeert de spelers. - Deze worden dus uit het spel gehaald.

Bijzonder interessant voor het trainings- en leereffect.

Deze granaten zijn bijzonder effectief voor het aanvallen van vijanden achter posities of in besloten ruimtes. Een geweldige uitbreiding en een gegarandeerde actie voor alle bosspelers.

Productomschrijving van de Taginn TAG-67 paintball kleurgranaat:

- Bediening zoals het origineel

- Bang & Mark-effect

- Trouw aan originele optiek (US armen)

- Herkenbaar aan de blauwe jas

CE-1008-P1-69258484, gevaarlijke stoffen klasse 1.4s

Leveringshoeveelheid: 1 stukProductvideo voor Taginn TAG-67 paintball verfgranaat met knevel (VS)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen