Taginn AFG-6 airsoftgranaat met tuimelaar (zwart/geel)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 3025
Mengenrabatt
14,50
Van 3 items
14,00
Van 6 items
13,50
Van 12 items
13,00
Van 24 items

14,95

In stock
Stuk
Share us
Beschrijving van het product

De nieuwe Taginn AFG-6 Paintball & Airsoft Trainingsgranaat is een goedkoop alternatief voor de vorige modellen. De Taginn AFG-6 werkt net als de andere modellen, met een realistische tuimelaar en een overtuigend echte bediening en functie.

Het bijzondere aan dit model is het productieproces. De ervaren gebruiker merkt direct de kleine verschillen met de Taginn R2B granaatserie. De AFG-6 heeft dezelfde ontsteker en dezelfde drijflading, maar het omhulsel heeft een veel eenvoudiger ontwerp en is gemaakt van goedkoop cellulosemateriaal (papiergaas). Dit maakt dit model zo'n 20% goedkoper dan de voorgaande Taginn Airsoft granaat modellen.

Verder werkt deze granaat als een echte handgranaat, alleen in een zwakkere vorm. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik op paintball- en airsoft-speelvelden en is ideaal om de tegenstander uit bogen te halen of als "deuropener" voor het betreden van een kamer.

De AFG-6 Frag Grenade wordt geactiveerd als een echte granaat, pak gewoon de granaat vast en maak hem stevig vast, trek aan de veiligheidsspeld en gooi de granaat weg. Als je de veiligheidshendel loslaat, wordt de granaat geactiveerd en explodeert hij na een vertraging van ongeveer 3,5 seconden, net als het origineel.

Productbeschrijving van de Taginn AFG-6 Airsoft Grenade

- Bediening zoals het origineel

- Bang & lightning-effect (zeer helder en luid) met verstrooiingseffect (plastic ballen)

- Effectieve afleiding voor de tegenstander

CE-2806-P1-000772, gevaarlijke stoffen klasse 1.4s

Leveringshoeveelheid: 1 stukWe hebben de video voor u in het Russisch gekozen om bij het product te passen. De een of de ander zal het begrijpen, voor alle anderen zeggen de foto's waarschijnlijk meer dan woorden.Product video for Taginn AFG-6 airsoftgranaat met tuimelaar (zwart/geel)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *