Taginn AFG-6 airsoftgranaat met tuimelaar (zwart/geel)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Taginn_afg6_airsoft_Granate_Kipphebel Taginn_afg6_airsoft_Granate_Kipphebel_overview Taginn_User_Manual_english Taginn_Gebrauchsanweisung_Sicherheitsdatenblatt_deutsch
SKU: 3025
14,50
ab 3 Artikel
14,00
ab 6 Artikel
13,50
ab 12 Artikel
13,00
ab 24 Artikel

14,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

De nieuwe Taginn AFG-6 Paintball & Airsoft Trainingsgranaat is een goedkoop alternatief voor de vorige modellen. De Taginn AFG-6 werkt net als de andere modellen, met een realistische tuimelaar en een overtuigend echte bediening en functie.

Het bijzondere aan dit model is het productieproces. De ervaren gebruiker merkt direct de kleine verschillen met de Taginn R2B granaatserie. De AFG-6 heeft dezelfde ontsteker en dezelfde drijflading, maar het omhulsel heeft een veel eenvoudiger ontwerp en is gemaakt van goedkoop cellulosemateriaal (papiergaas). Dit maakt dit model zo'n 20% goedkoper dan de voorgaande Taginn Airsoft granaat modellen.

Verder werkt deze granaat als een echte handgranaat, alleen in een zwakkere vorm. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik op paintball- en airsoft-speelvelden en is ideaal om de tegenstander uit bogen te halen of als "deuropener" voor het betreden van een kamer.

De AFG-6 Frag Grenade wordt geactiveerd als een echte granaat, pak gewoon de granaat vast en maak hem stevig vast, trek aan de veiligheidsspeld en gooi de granaat weg. Als je de veiligheidshendel loslaat, wordt de granaat geactiveerd en explodeert hij na een vertraging van ongeveer 3,5 seconden, net als het origineel.

Productbeschrijving van de Taginn AFG-6 Airsoft Grenade

- Bediening zoals het origineel

- Bang & lightning-effect (zeer helder en luid) met verstrooiingseffect (plastic ballen)

- Effectieve afleiding voor de tegenstander

CE-2806-P1-000772, gevaarlijke stoffen klasse 1.4s

Leveringshoeveelheid: 1 stukWe hebben de video voor u in het Russisch gekozen om bij het product te passen. De een of de ander zal het begrijpen, voor alle anderen zeggen de foto's waarschijnlijk meer dan woorden.Productvideo voor Taginn AFG-6 airsoftgranaat met tuimelaar (zwart/geel)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

4,7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5 sterren
66
66%
4 sterren
33
33%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-3 van 3 beoordelingen
 1. Super Granate
  Für Indoor definitiv Gehörschutz zu empfehlen!
  Habe bisher 14 Stück verwendet, alle ohne Probleme gezündet.

  Bei Feldern wo Gehörschutzplicht besteht perfekt, keine Gefahr auf Gehörschäden und dennoch top Betäubungseffekt den eine Granate zum anschließenden stürmen braucht!

  (0) (0)
 2. Bestellung war soweit Top nur hatte ich bei 6 Granaten eine Fehlzündung aber sonst waren sie Super und ich werde sie definitiv wieder Kaufen 👍🏽👍🏽👍🏽

  (0) (0)
 3. Top Granaten.
  Für Indoor etwas zu laut, wenn nur mit Gehörschutz.

  Einzig negativer Punkt ist das sehr geringe Gewicht, die Granate fühlt sich dadurch zu viel wie ein Spielzeug an.

  (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer