DELTA SIX Tactical Trooper-helm voor airsoft (olijfgroen)

DELTA_SIX_Tactical_Trooper_Helm_fuer_Airsoft_oliv DELTA_SIX_Tactical_Trooper_Helm_fuer_Airsoft_oliv_back DELTA_SIX_Tactical_Trooper_Helm_fuer_Airsoft_oliv_front DELTA_SIX_Tactical_Trooper_Helm_fuer_Airsoft_oliv_lens DELTA_SIX_Tactical_Trooper_Helm_fuer_Airsoft_lens
SKU: 7810

169,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

DELTA SIX Tactical Trooper-helm voor airsoft

De tactische snelle PJ staaldraadhelm van DELTA SIX heeft een paar interessante extra functies. Dit zijn onder andere de uitneembare schuimvulling in de helmhoes, die zorgt voor een aanzienlijk comfortabele pasvorm. Bovendien kan de helm traploos worden aangepast aan vrijwel elke hoofdvorm door middel van het draaiwiel aan de achterkant van het hoofd. Dit maakt deze helm veel universeler en kan door vrijwel iedereen gedragen worden.

FAST tactische helmreplica van het merk DELTA SIX voor gebruik in de airsoftsport. Deze replica van de beroemde tactische helm die door talloze strijdkrachten wereldwijd wordt gebruikt, biedt vrijwel alle kenmerken die bekend zijn van het origineel en is bovendien zeer comfortabel om te dragen. Door de twistlock kun je hem optimaal aanpassen aan jouw eigen hoofdomtrek.

De buitenschaal van de helm bestaat uit stabiel ABS- en PC-materiaal. Binnenin kan deze worden bekleed met schuimkussentjes om het comfort te verbeteren (4 verwisselbare kussens meegeleverd).

De aan de zijkant gemonteerde railsystemen maken de bevestiging van talrijke accessoires mogelijk, zoals zaklampen en nachtkijkers, net zoals u op de originele helm zou vinden.

Hoogwaardig gaasfront voorkomt dat BB's binnendringen. Dankzij de klittenbandoppervlakken op de helm kunt u patches of andere accessoires bevestigen.

Productdetails van de DELTA SIX FAST tactische helm:

- Zeer licht materiaal, comfortabel om te dragen

- Montagerails voor accessoires aan de zijkant

- Talrijke aanpassingsmogelijkheden in de helm

- Buitenmateriaal ABS/PC

- Binnenmateriaal EPS en schuim

- Polyester kinband

- Nylon gesp

- Hoofdomtrek kan individueel worden aangepast met behulp van het draaiwiel aan de achterkant van het hoofd (universele maat)

- Mesh-maskerfront met vervangbare lens voor de ogen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen