TacShot Munitie BULLET SHOT Cal. 68 precisiekogels (enkel)

SKU: 3737
28,75
ab 5 Artikel
27,50
ab 10 Artikel
26,25
ab 25 Artikel

29,96

Op voorraad
Product beschrijving

ENKEL ITEM - ALLEEN VOOR RESERVERING!

TacShot Munitie Bullet Shot in een stevige, luchtdichte glazen buis met 10 schoten inhoud voor eindgebruikers.

Het merk TacShot Ammunition produceert hoogwaardige speciale munitie voor een breed scala aan toepassingen. Het assortiment omvat oefenmunitie, zelfverdedigings- en thuisverdedigingskogels en effectmunitie voor film en televisie. Gebruikers van TacShot Ammunition-munitie zijn te vinden in de particuliere sector, maar ook bij politie-, leger- en beveiligingsbedrijven, maar ook in de bioscoop- en tv-filmindustrie.

De TacShot Bullet Shot-projectielen vliegen dankzij hun speciale structuur bijzonder snel en nauwkeurig. De kogel is speciaal ontwikkeld voor zeer effectief gebruik op korte afstand (tot ca. 35m). De speciale kogelvorm zorgt voor een zeer stabiel traject en een extreem goed trefpatroon. Door het relatief lage gewicht van de projectielen accelereren ze extreem snel en bereiken ze hoge snelheden. Omdat het een polymeerkogel met volledig metalen omhulsel is, wordt de kogelenergie rechtstreeks naar het doelwit overgebracht voor een maximaal effect. Ideaal voor het trainen van nauwkeurige schoten en voor zelfverdediging in geval van nood.

TacShot-munitie kan worden gebruikt met elke in de handel verkrijgbare First Strike Ready paintballmarker en andere luchtwapens in de cal. 68 (17,3 mm) kan worden afgevuurd. - Met andere woorden, de marker moet een speciale magazijngeleider en een speciaal ontwerp hebben waarmee deze speciale munitie kan worden afgevuurd in een 'pistoolkogel'-ontwerp.

Productdetails van de TacShot Munitie Bullet Shots:

- Zeer nauwkeurige kogel met hoge snelheid

- Ideaal voor training en zelfverdediging

- Massieve polymeerkogel

-Kal. 68 / 17,3 mm

- Hoogwaardige verpakking in een glazen tube van 10

- Leveringshoeveelheid 10 stuks

- Kan voor altijd worden bewaard en vrijwel voor onbepaalde tijd worden hergebruikt

- Vereist markers die geschikt zijn voor First Strike om te gebruiken!

Gevaar! - TacShot Munitie Munitie is geen speelgoed en mag nooit onzorgvuldig worden gebruikt. Houd bij het gebruik rekening met de geldende wettelijke voorschriften in uw land en met de veiligheidsvoorschriften.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen