SwissEye TOMCAT Airsoft zwembril (zwart) - rook/rookglas

SKU: 6172

59,95

Op voorraad
Aantal
Share us
Product beschrijving

Het merk SwissEye behoort tot de absolute topmerken als het gaat om hoogwaardige veiligheidsbrillen voor de airsoftsport. We hebben bewust gekozen voor de premium producten van SwissEye, ook al zijn die wat duurder dan andere airsoft brillen. De extreem robuuste afwerking en de hoogwaardige afwerking van deze bril hebben ons uiteindelijk gewoon overtuigd.

Dit model is de SwissEye TOMCAT veiligheidsbril met ballistisch glas en tal van extra features.

Met de SwissEye TOMCAT-bril kunnen de neusgaten en de slapen worden aangepast aan de gebruiker. Dit zorgt voor een comfortabelere, veiligere draagervaring. Niet voor niets is de SwissEye Tomcat een van de meest populaire modellen op de markt als het gaat om hoogwaardige airsoftbrillen.

Het heeft ook een antikras- en anticondenscoating en 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming. De leveringsomvang omvat ook een microvezelzakje en een etui voor het veilig vervoeren van de bril.

De bril is verkrijgbaar in meerdere varianten die alleen verschillen in de aard van de bril. Dit model is de goedkoopste SwissEye Tomcat uitvoering met normale smoke lenzen.

Dit model is ook geschikt voor de SwissEye RX clip adapter voor glazen op sterkte. De adapter moet apart worden aangeschaft. De bril kan door vrijwel elke opticien worden gemaakt.

Uiteraard zijn alle SwissEye Airsoft-brillen officieel gecertificeerd en dus absoluut veilig te gebruiken op het veld. Maximale kwaliteit voor uw persoonlijke veiligheid.

Leveringsomvang van de SwissEye TOMCAT Airsoft-bril:

- SwissEye TOMCAT Airsoft-bril met elastische brilband

- Transporttas en koffer van microvezel voor veilig transport

- Standaard lenzen in smoke/smoke getint.

- RX-clipadapter voor lenzen op sterkte kan als optie achteraf worden gemonteerd ( niet inbegrepen!)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen