SwissEye RAPTOR Airsoft veiligheidsbril incl. 3 lenzen (zwart)

SwissEye_RAPTOR_Airsoft_Schutzbrille_schwarz SwissEye_RX_Clip_Adapter_Blackhawk_Defense_Nighthawk_Raptor_Brillen SwissEye_RX_Clip_Adapter_fuer_Brillenglaeser SwissEye_RX_Clip_Adapter_Blackhawk_Defense_Nighthawk_Raptor_Brillen
SKU: 6169

41,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Het merk SwissEye behoort tot de absolute topmerken als het gaat om hoogwaardige beschermbrillen voor de airsoftsport. Wij hebben bewust gekozen voor de premium producten van SwissEye, ook al zijn deze wat duurder dan andere airsoft veiligheidsbrillen. Uiteindelijk heeft de extreem robuuste afwerking en hoogwaardige afwerking van deze bril ons eenvoudigweg overtuigd.

Dit model is de SwissEye RAPTOR veiligheidsbril met ballistisch glas en een in lengte verstelbare brilpoot met kantelhoekaanduiding voor comfortabel dragen en een optimale pasvorm op het hoofd. Niet voor niets is de SwissEye Raptor een van de populairste modellen op de markt als het gaat om hoogwaardige airsoft veiligheidsbrillen.

Het heeft ook een antikras- en anticondenscoating en 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming. Bovendien wordt dit model geleverd met 2 extra verwisselbare lenzen in oranje en helder. Dit betekent dat je als speler de bril altijd kunt aanpassen aan de actuele lichtomstandigheden. Brillen voor alle gelegenheden.

Dit model is ook geschikt voor de SwissEye RX clipadapter voor lenzen op sterkte. De adapter moet afzonderlijk worden aangeschaft. De lenzen kunnen bij vrijwel iedere opticien gemaakt worden.

Uiteraard zijn alle SwissEye Airsoft veiligheidsbrillen officieel gecertificeerd en dus absoluut veilig te gebruiken op het veld. Maximale kwaliteit voor uw persoonlijke veiligheid.

Leveringsomvang van de SwissEye RAPTOR airsoftbril:

- SwissEye RAPTOR airsoft veiligheidsbril met elastische band

- Geleverd met 2 extra lenzen: smoke, helder (geschikt voor alle lichtomstandigheden)

- Transporttas van microvezel

- RX-clipadapter voor lenzen op sterkte kan optioneel achteraf worden gemonteerd ( niet inbegrepen!)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen