SwissEye RAPTOR Airsoft bril incl. 3 glazen (bruin / desert / tan)

SwissEye_RAPTOR_Airsoft_Schutzbrille_brown_desert_Tan_Khahki SwissEye_RX_Clip_Adapter_fuer_Brillenglaeser SwissEye_RX_Clip_Adapter_Blackhawk_Defense_Nighthawk_Raptor_Brillen
SKU: 6171

41,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Het merk SwissEye behoort tot de absolute topmerken als het gaat om hoogwaardige veiligheidsbrillen voor de airsoftsport. We hebben bewust gekozen voor de premium producten van SwissEye, ook al zijn die wat duurder dan andere airsoft brillen. De extreem robuuste afwerking en de hoogwaardige afwerking van deze bril hebben ons uiteindelijk gewoon overtuigd.

Dit model is de SwissEye veiligheidsbril RAPTOR met ballistisch glas en een in lengte verstelbare beugel met hellingshoekindicatie voor comfortabel dragen en een optimale pasvorm op het hoofd. Niet voor niets is de SwissEye Raptor een van de meest populaire modellen op de markt als het gaat om hoogwaardige Airsoft-brillen.

Het heeft ook een antikras- en anticondenscoating en 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming. Daarnaast wordt dit model geleverd met 2 extra lenzen in de kleuren oranje en helder. Als speler kun je de bril altijd aanpassen aan de huidige lichtomstandigheden. Een bril voor alle gelegenheden.

Dit model is ook geschikt voor de SwissEye RX clip adapter voor glazen op sterkte. De adapter moet apart worden aangeschaft. De bril kan door vrijwel elke opticien worden gemaakt.

Uiteraard zijn alle SwissEye Airsoft-brillen officieel gecertificeerd en dus absoluut veilig te gebruiken op het veld. Maximale kwaliteit voor uw persoonlijke veiligheid.

Leveringsomvang van de SwissEye RAPTOR Airsoft-bril:

- SwissEye RAPTOR Airsoft-bril met elastische brilband

- Geleverd met 2 extra lenzen: rook, helder (geschikt voor alle lichtomstandigheden)

- Transporttas van microvezel

- RX-clipadapter voor lenzen op sterkte kan als optie achteraf worden gemonteerd ( niet inbegrepen!)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen