Push Unite Paintball-masker (volledig multicam)

Push_Unite_Paintball_Maske_Full_Multicam-jpg Push_Unite_Paintball_Thermal_Maske_Details
SKU: 7509

254,95

Op voorraad
Product beschrijving

Push Unite - Volledige Multicam!De Push Unite in Full Multicam is het enige paintballmasker ter wereld met een origineel Multicam-camouflagepatroon. Bijzonder aan dit model is niet alleen het maskerframe met Multicam-camouflagepatroon, maar ook de oorkussens. Dit is tot nu toe uniek onder de Push Unite-maskermodellen.

Eindelijk een masker in het originele Multicam-camouflagepatroon. Hierdoor kunt u uw tactische uitrusting op visueel uniforme wijze ontwerpen in Multicam zonder dat u hoeft in te leveren op maskercamouflage.

Standaard geleverd met HD thermisch glas.

Het nieuwe Push Paintball-masker is ontwikkeld in samenwerking met voormalige professionele spelers uit de VS en ervaren paintball-productontwerpers die al met tal van bekende bedrijven uit de Brange hebben samengewerkt. Het resultaat is een interessant masker dat qua kwaliteit aan de top kan staan. Alleen de beste materialen werden gebruikt.

Bovendien beschikt het Push Unite-masker over tal van nieuwe features en functies die nog geen enkel ander masker op de markt heeft.De innovaties/nieuwe features van het Push UNITE masker:

- Verstelbaar maskerschuim in het neusgedeelte (op de millimeter nauwkeurig en individueel verstelbaar voor optimaal draagcomfort)

- Kinband met magnetische snelsluiting (met één hand te bedienen)

- Maskerhoes met harde schaal in het 3D-ontwerp van het masker

- 16 strategisch geplaatste ventilatiezones in het frame voor optimale ademhaling

- Anti-Reflection Bridge (bevestiging op het frame, boven het glas. Voorkomt lichtreflecties)Daarnaast zijn er natuurlijk de talrijke eigenschappen die al bekend zijn van verschillende andere top-paintballmaskers op de markt. Onder andere

- hoogwaardige, antireflecterende maskerlenzen

. Snelwisselsysteem voor het maken van lenzen

- Ultralicht maskerframe met flexibele oorkussens

- 3-laags maskerschuim voor optimaal comfort

- Rubberen maskerband voor optimale grip op het hoofd

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen