KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Push Unite-masker – Nu verkrijgbaar in Planet Eclipse HDE Camo
vrijdag april 26, 2019

Unite Mask in HDE Camo – Een samenwerking tussen Planet Eclipse & Push

Woodland & Scenario paintballers opgelet. Hier komt een echte traktatie voor alle fans van de merken Push, Planet Eclipse en iedereen die van het HDE-camouflagepatroon houdt.

De merken Push en Planet Eclipse zijn een samenwerking aangegaan en hebben een Push Unite Paintball Masker samengesteld in de populaire Planet Eclipse HDE Camo . Het resultaat is indrukwekkend. Een van de coolste camouflage-paintballmaskers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Push & Planet Eclipse – Twee high-end merken op ooghoogte

Deze twee merken gaan gewoon goed samen. Zowel Planet Eclipse als Push staan voor maximale kwaliteit en hoge innovatie met hun producten. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat de gerenommeerde fabrikant Planet Eclipse, die op zoek was naar een geschikt masker om hun eigen assortiment aan te vullen, samen met Push een speciale editie van het Unite-masker creëerde.

Spelers krijgen nu een combinatie van deze twee topmerken aangeboden. De stoere, innovatieve eigenschappen van de Push Unite met zijn zeer hoge draagcomfort en bovendien het stoere Planet Eclipse HDE camo design. Eindelijk een masker om het Planet Eclipse-assortiment uit te breiden.

Planet Eclipse HDE Camo – Optimaal voor uw scenariospel!

Het merk Planet Eclipse biedt ook bijna al zijn producten voor het bos- en scenariogebied. Afhankelijk van de speelomgeving moet deze paintballkleding bepaalde camouflage eigenschappen hebben. Voor dit doel heeft Planet Eclipse jaren geleden zijn beproefde HDE Camo-patroon ontwikkeld.

Het HDE-camouflagepatroon camoufleert de speler betrouwbaar op vrijwel elk terrein, of het nu in het bos of in de steppe is. Voor huisscenario's werd ook een Urban HDE Camo-versie ontwikkeld.

HIER kun je het Push Unite Paintball-masker in Planet Eclipse HDE Camo kopen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.