KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Push Unite – Het nieuwe hoogwaardige paintballmasker
maandag september 25, 2017

THE UNITE – Het nieuwe PUSH paintballmasker

Bijna geen enkele andere maskerfabrikant heeft de afgelopen maanden zoveel opwinding in de scene veroorzaakt als Push.

Het ontwikkelingsteam is nieuw, maar heeft vele jaren ervaring in de paintballsport en bestaat uitsluitend uit actieve en voormalige professionele spelers. Daarnaast zijn er enkele bekende ontwerpers die de afgelopen jaren ook andere topproducten in handen hebben gehad.

Deze geconcentreerde hoeveelheid expertise is ook merkbaar in het productontwerp. Het Paintball-masker van Push Unite heeft een aantal functies en gimmicks die tot nu toe geen enkele andere fabrikant op het scherm heeft gehad. Deze kleine maar subtiele verschillen, gekoppeld aan een zeer hoge productkwaliteit, maken het Push UNITE-masker tot een grote kanshebber voor het topmasker van het komende seizoen.

Wat doet de Push Unite beter dan andere maskers?

In principe nemen de meeste high-end paintballmaskers nauwelijks iets mee. Ze zijn allemaal voorzien van thermische glazen, zijn licht en toch robuust en kosten tussen de 100 en 200 euro.

Push heeft het wiel ook zeker niet opnieuw uitgevonden, maar heeft veel aandacht besteed aan de kleine details en een paar uitstekende innovaties in zijn masker geïntegreerd, die we binnenkort zeker ook van andere fabrikanten zullen zien. Succes, kwaliteit en innovatie prevaleren uiteindelijk altijd.

Hier is een overzicht van de belangrijkste innovaties van het Push Unite-masker:

1. Individueel instelbare maskerweergave

Deze functie is wereldwijd uniek. Met het duwmasker kan de speler een inbussleutel en een schroef in het gebied van de punt van de neus gebruiken om de positie van het schuim individueel naar wens te veranderen. Spelers hebben vaak het probleem dat het maskerschuim te strak zit of te ver van de neus af zit. Het masker heeft slechts één maat. Dit probleem behoort nu tot het verleden, met het Push Unite masker kan iedere speler zijn maskerschuim aanpassen zoals hij dat het liefste heeft.

2. Kinband met magnetische sluiting

De kinband is al ongeveer 2 jaar verplicht op alle evenementen wereldwijd en is een onmisbaar onderdeel van de beschermingsmiddelen. Push ontwikkelde als eerste fabrikant een systeem met magneetsluiting dat snel en met slechts één hand te bedienen is. Ideaal voor spelers die van het veld komen en de marker of de pot nog in de hand hebben en toch zo snel mogelijk het masker van hun hoofd willen krijgen. Een hele prettige verbetering.

3. Maskerhoes met harde schaal in 3D-ontwerp

Elk Push Unite-masker wordt geleverd met een transportkoffer met harde schaal in de vorm van een 3D-negatief van het masker. De hoes beschermt het masker en vooral het glas tijdens transport. Dit accessoire alleen al kost bij andere fabrikanten ongeveer 30 tot 40 euro. Deze toevoeging plaatst de aanschafprijs van het masker weer in perspectief.

4. De antireflectiebrug

Dit is een smalle balk boven het maskerglas. Het bedekt de ventilatieopening en voorkomt dat regen en zonnestralen van bovenaf binnendringen. Dit zorgt voor een wolkenvrij zicht zonder reflecties en waterdruppels aan de binnenkant van de lens.

Uiteraard zijn deze innovaties slechts een deel van het totaalpakket. Uiteraard beschikt de Push Unite ook standaard over tal van eigenschappen die je van high-end paintballmaskers mag verwachten. Onder andere zacht, 3-laags maskerschuim, hoogwaardige, antireflecterende thermische bril, een gevoerde kinband, zachte oorstukken en nog veel meer.

Wij zijn er in ieder geval zeker van dat het Paintballmasker van Push Unite zijn plaats op de markt zal vinden. De prijs is niet bepaald goedkoop, maar de producteigenschappen en de beloofde kwaliteit rechtvaardigen dit volledig. Wij zijn in ieder geval positief verrast en kijken uit naar het nieuwe maskermodel.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.