KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Powerhouse GEN II Paintball-regelaarrecensie
vrijdag oktober 5, 2018

De nieuwe Powerhouse GEN II Paintball HP-regelaar

Het bedrijf Powerhouse komt uit de VS en bouwt met de Powerhouse GEN 2 een van de hoogste kwaliteit paintball-regelaars die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Powerhouse gebruikt alleen de beste materialen en vertrouwt op een compact, eenvoudig ontwerp met geweldige functies. Zo kan de Powerhouse Gen II Paintball HP Regulator eenvoudig worden aangepast qua werk- en uitgangsdruk door een kleine, kleurgecodeerde pin binnenin te verwisselen.

Om gewicht te besparen vertrouwt Powerhouse op ultralichte en zeer kleine microburst-schijven, die bovendien een aangenaam oppervlak creëren waarop de speler niet onnodig vast kan komen te zitten of zichzelf kan verwonden.

De Powerhouse-regelaars zijn momenteel alleen verkrijgbaar voor 300 bar / 4500 PSI HP-systemen en cilinders. Al het andere zou niet logisch zijn bij een prijs die ruim boven de 100 euro ligt.

Na de eerste producttesten kunnen we met zekerheid zeggen dat dit nieuwe product het geld zeker waard is en dat je er als speler lang en zonder problemen van kunt genieten.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.