Powair MAXREG Paintball-regelaar (200 bar / 3000 PSI)

PowAir_Maxreg_200_Bar_Paintball_HP_regulator_manometer PowAir_Maxreg_200_Bar_Paintball_HP_regulator PowAir_Maxreg_200_Bar_Paintball_HP_regulator_front PowAir_Maxreg_200_Bar_Paintball_HP_regulator_details PowAir_Maxreg_200_Bar_Paintball_HP_regulator_verpackung
SKU: 2742

44,95

Op voorraad
Product beschrijving

De PowAir MAXREG HP ademautomaten bieden hoogwaardige productkenmerken en topkwaliteit voor een ongelooflijk goede prijs. Alle regelaars zijn getest volgens de PI en doorstaan daarmee de hoogste Europese testnormen.

De lijst met productkenmerken is lang, onder andere de PowAir MAXREG-regelaar heeft een dubbele set O-ringen op de hals met schroefdraad voor een betere dichtheid op de ASA. Ook de kleur van de O-ringen is aangepast aan de werkdruk van de regelaar.

ORANJE = 300 bar / 4500 PSI regelaar

GROEN = 200 bar / 3000 PSI regelaar

Binnenin werkt deze regelaar met shims (de meeste regelaars gebruiken tegenwoordig veren), deze zijn niet alleen constanter in de werkdruk, maar bieden ook veel langer een constante werkdruk doordat ze praktisch niet slijten. Door de houders te verwijderen kan de werkdruk van de regelaar ook worden ingesteld op 450 PSI (3 shims verwijderen), 600 PSI (2 shims verwijderen) of 850 PSI (seriebouw). Zo heb je alles van LP tot HP Regulator in één product.

Andere kenmerken zijn de vulnippel met geïntegreerd microfilter tegen vuildeeltjes en de 20 mm micromanometer met PowAir-logo. Zoals alle burst-schijven, worden beide ook bewaard in een aantrekkelijke AllBlack-afwerking (zwart), wat de ademautomaat een geweldige uitstraling geeft.

Een op kleur afgestemde vulnippelbescherming en een beschermkap met schroefdraad voor transport ronden het pakket af.

Een werkelijk uitstekend totaalpakket en voor een prijs waarvoor je nauwelijks een goedkope standaard regelaar kunt krijgen. Voor ons is het daarom duidelijk het momenteel beste product in termen van prijs-prestatieverhouding.

Productdetails van de PowAir MAXREG 200 Bar HP Regelaar:

- Hoogwaardige materialen

- PI getest voor maximale veiligheid

- Werkdruk 200 bar / 3000 PSI

- Standaard uitlaatdruk 800 PSI / 50 Bar (HP) - Instelbaar!

- Dubbelgekleurde ASA O-ringen

- Vulnippel met microfilter (zwart)

- 20 mm micromanometer met PowAir-logo

- Standaard zwarte burst-schijven

- Vulnippel bescherming (rubber)

- Schroefdraadbeschermkap (kunststof)

- Geleverd in een stevige, bedrukte doos

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen