Planet Eclipse Magazine Drop Bag / Dump Pouch (HDE Camo)

Planet_Eclipse_Magazin_Drop_Bag_Dump_Pouch_HDE_Camo Planet_Eclipse_Magazin_Drop_Bag_Dump_Pouch_HDE_Camo_front Planet_Eclipse_Magazin_Drop_Bag_Dump_Pouch_HDE_Camo_pod Planet_Eclipse_Magazin_Drop_Bag_Dump_Pouch_HDE_Camo_back Planet_Eclipse_Magazin_Drop_Bag_Dump_Pouch_HDE_Camo_stock Planet_Eclipse_Magazin_Drop_Bag_Dump_Pouch_HDE_Camo_top Planet_Eclipse_Magazin_Drop_Bag_Dump_Pouch_HDE_Camo_mags
SKU: 5295

29,95

Op voorraad
Product beschrijving

Planet Eclipse Magazine Drop Bag / Dump Pouch

Deze dump pouch kan aan verschillende vesten en chest rigs worden bevestigd, b.v. B. het Planet Eclipse Mag Vest kan worden bevestigd.

In plaats van de lege magazijnen op de grond te gooien, gooi je ze gewoon in de dropbag. De tas heeft ruimte voor acht standaard 20 round magazijnen zoals b.v. B. de CF20. De Drop Bag kan ook gebruikt worden voor potten en andere spullen.

Het praktische ritsvak aan de voorkant biedt extra opbergruimte voor kleine spullen. Om de verzamelde magazijnen tijdens een sprint, uiteraard alleen voorwaarts, niet kwijt te raken, kan de toegang worden afgesloten met een verstelbare trekkabel.

Kenmerken:

- Biedt plaats aan 8 standaard 20 ronde magazijnen

- Ook geschikt voor potten e.d

- Veelzijdig dankzij MOLLE-applicatie

- Extra ritsvak aan de voorzijde

- Geschikt voor de meest voorkomende 10 en 20 round magazijnen

- Neemt weinig opbergruimte in beslag, kan worden opgerold wanneer niet in gebruik

- Met waterafvoergat

Technische specificaties:

Lengte: 320 mm

Breedte: 300 mm

Diameter: 160mm

Leeggewicht: 370gr / 13oz

Inhoud: 15l