KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Planeetverduistering EMEK MG100
donderdag april 4, 2019

De EMEK MG100 – De nieuwe MagFed-marker van Planet Eclipse

Eind 2018 werd de nieuwe Planet Eclipse EMEK MG100 gepresenteerd op de Paintball World Cup in Orlando, Florida. Dit is niets minder dan de eerste echte MagFed paintball marker van Planet Eclipse. Zoals gebruikelijk bij Planet werd bij deze nieuwe ontwikkeling niets aan het toeval overgelaten en werd op basis van de beproefde EMEK-technologie een krachtige en robuuste MagFed marker met een geweldige uitstraling gecreëerd.

De nieuwe MagFed paintball marker van Planet Eclipse biedt dit allemaal

De leveringsomvang en de vermelde producteigenschappen zijn indrukwekkend. De Planet Eclipse EMEK MG100 beschikt niet alleen over een luchtstok waarmee Planet voor het eerst nieuwe wegen inslaat, maar ook over tal van andere features die indrukwekkend zijn.

Natuurlijk kun je de MG100 ook met een hopper spelen. Planet heeft ze ontworpen om extra compatibel te zijn met het nieuwe PAL Loader-systeem. De PAL Loader is een pneumatisch bediende lader die door de marker zelf wordt aangedreven en geen externe energiebronnen zoals oplaadbare batterijen of batterijen nodig heeft. Een zeer interessante functie, vooral voor mechanische liefhebbers. Daarnaast is het systeem zeer onderhoudsvrij en niet storingsgevoelig!

De bodykit is gebaseerd op de bekende EMC-kits van de ETHA2. Deze zijn zeer licht en toch robuust. Ze bieden talrijke rails voor het bevestigen van accessoires en bezienswaardigheden. Daarnaast kunnen alle M98 schoudersteunen worden bevestigd. De nieuwe bodykit van de EMEK MG100 is uitgebreid met een magwell, zodat het magazijn van onderaf in de body kan worden ingevoerd.

Het allerbelangrijkste komt aan het einde, het hart van de EMEK MG100 is de beproefde gammakernbout, die de spelers al kennen van de EMEK. Dit is niet alleen zeer luchtefficiënt (tot 220 shots uit een fles van 0,2L!), maar werkt ook probleemloos en stil.

Welke magazijnen passen in de EMEK MG100?

Planet Eclipse pakte het atypisch aan bij het kiezen van de magazijnen voor de MG100 en ging aan tafel zitten met een van de sterkste concurrenten, namelijk Dye Paintball. De Dye DAM-tijdschriften behoren tot de meest populaire, omdat het de meest probleemloze tijdschriften op de markt zijn en zowel robuust als goedkoop zijn. Planet Eclipse heeft daarom besloten om samen te werken met Dye en gebruikt eenvoudigweg Dye DAM Magazine voor zijn EMEK MG100 marker .

Volgens de huidige stand van de informatie zullen de tijdschriften echter waarschijnlijk een kleine update ontvangen in het gebied "Volgers". Deze zijn iets verlengd om de paintballs nog beter in de body van de MG100 te transporteren en een designgerelateerde afstand op de behuizing te overbruggen. Maar er zou ook een update moeten komen voor bestaande DAM-magazines waarmee je je bestaande tijdschriften achteraf kunt uitrusten. De achteraf ingebouwde magazijnen zullen dan werken in zowel de EMEK MG100 als de DYE DAM.

Wanneer is de Planet Eclipse EMEK MG100 verkrijgbaar?

Helaas kan zelfs de fabrikant deze vraag momenteel niet duidelijk beantwoorden. Volgens de huidige verklaringen verwachten we het echter nog dit jaar op de markt te brengen. Waarschijnlijk tegen het einde van het jaar. Wij hopen uiteraard dat het sneller gaat en dat we de marker alsnog kunnen bemachtigen en spelen in de tweede seizoenshelft van 2019.

Hoeveel kost de EMEK MG100 van Planet Eclipse?

Helaas is er op dit moment nog niets bekend over de exacte verkoopprijs. Zodra wij hier informatie van de fabrikant hebben, houden wij u uiteraard graag op de hoogte.

Planet Eclipse EMEK MG100 kaufen

Al met al is de Planet Eclipse EMEK MG100 voor ons de MagFed nieuwe release van 2019 en zal de huidige tophonden als First Strike T15 en de Dye DAM echt angst leren. Zodra wij een leverdatum en de definitieve prijsopbouw hebben, kunt u de MG100 uiteraard direct bij ons (voor)bestellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.