Perun Mosfet ETU++ (semi-only) voor G&G Airsoft AEG met ETU

SKU: 6061

54,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

De Perun ETU++ is een slimme vervanger voor de originele G&G Mosfet. Het upgradet de trigger-eenheid door veel nieuwe handige functies toe te voegen. Koppel gewoon de standaard mosfet los en sluit de ETU ++ aan. De originele trekkereenheid blijft behouden, de versnellingsbak hoeft niet te worden geopend.

Werkt met elke G&G ETU AEG en is compatibel met 7.4V, 11.1V en 14.8V batterijen. Dankzij vele extra functies geeft het de gebruiker de mogelijkheid om een optimale configuratie te kiezen voor de behoeften van de missie en een voordeel te behalen ten opzichte van de tegenstander. Het is eenvoudig te programmeren via de trigger en kan op elk moment binnen enkele seconden opnieuw worden geprogrammeerd dankzij snelle en gemakkelijk te onthouden sequenties met geluidssignalen en meerkleurige LED-diodes.

Hoofdfuncties:

Actieve rem - Staat geen veercompressie toe na een schot. De zuiger blijft in de voorwaartse positie, waardoor onnodige spanning wordt geëlimineerd, de levensduur van de versnellingsbak en zijn onderdelen wordt verlengd en te hoog toerental wordt voorkomen (dubbel schotprobleem) in replica's met een hoge vuursnelheid.Precocking - Biedt een triggerreactie die vergelijkbaar is met die van een echt pistool, waardoor de gebruiker extreem snel kan schieten. Het zorgt voor een eerste veercompressie die ervoor zorgt dat het volgende schot onmiddellijk wordt afgevuurd nadat de trekker is overgehaald.DMR-modus - Bevat een vertraging tussen elke SEMI-opname om de vertraging te simuleren die wordt veroorzaakt door herladen of terugslag.Alarm voor bijna lege batterij - De microprocessor controleert constant de batterijspanning. Wanneer de spanning tot een kritiek niveau zakt, wordt de gebruiker gewaarschuwd door middel van korte pieptonen die elke minuut worden herhaald. Deze functie kan vrij worden in- en uitgeschakeld.

Diagnostisch Systeem - Bewaakt continu de AEG en de MOSFET zelf Geeft bij problemen direct aan wat er aan de hand is.Elektronische zekering - Beschermt de motor en accu in het geval van een grote storing. Bij kortsluiting of storing wordt de stroombron automatisch uitgeschakeld.

Meer informatie op: www.perunairsoft.pl

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen