KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
PBRack paintballbroek
vrijdag september 29, 2017

PB Rack – De paintballbroek met de bijzondere uitstraling

Eén ding is zeker duidelijk: de paintballbroeken van PBRac k zijn absoluut een echte blikvanger, en dat alleen maar om optische redenen. Door de bijzonder strakke snit bij de kuiten lijkt deze broek meer op een oude militaire broek dan op een paintballtoernooibroek. Door de speciale snit is de broek zeer comfortabel om te dragen en sluit hij goed aan op de juiste plekken. De kuiten zijn goed omlijst door de elastische manchetten, waardoor de broek ook bij glijden nauwelijks kan wegglijden. Tegelijkertijd houdt het dunne, ademende materiaal je benen aangenaam koel, zelfs bij warme temperaturen in de zomer en tijdens inspannende games.

De PB Rack-broek heeft een hoogwaardige afwerking – een vergelijking is de moeite waard.

PBRack hecht bijzonder belang aan de keuze van de gebruikte materialen. De broek is geheel gemaakt van zeer hoogwaardige stof. De dikke pads op de knieën zijn gemaakt van sterk Kevlar-materiaal. Dit is gemakkelijk bestand tegen zelfs de zwaarste glijpartijen op zeer ruwe oppervlakken. Het hele concept van de broek is ontworpen voor comfort en duurzaamheid. Daarnaast zijn er natuurlijk de gebruikelijke en zeer nuttige gimmicks in het paintball, zoals tonreinigerzakken, zijzakken, een stevige, elastische tailleband, etc.

PBRack biedt niet alleen broeken…

Uiteraard biedt het merk PBRack ook andere producten voor de paintballsport. Sinds kort kun je bij PB Rack zowel battlepacks als handschoenen, truien en beschermers kopen. Als toonaangevende paintballwinkel op het gebied van productkeuze bieden wij u uiteraard het complete assortiment van alle PB-rekartikelen. Als u PBRack producten wilt kopen, kunt u het beste naar Paintball Sports komen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.