KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballpark Hannover
dinsdag april 10, 2018

Paintball Parcs Hannover – paintballen in Amedorf

In het noordwesten van Hannover, op ongeveer 25 minuten van het stadscentrum, ligt de paintballfaciliteit van Paintball Parcs Hanover . Exploitant Hartwig Huntemüller heeft de voormalige boerderij van zijn ouders de afgelopen jaren omgebouwd tot een van de grootste paintballvelden in de regio Hannover.

Paintball Parcs biedt indoor & outdoor paintball aan op ruim 35.000 vierkante meter

Het omvangrijke complex strekt zich uit over het gehele binnenhof en de omliggende velden. Een enorm gebied waar veel te ontdekken valt. De speelvelden hebben een typisch thema met veel houtbedekking, strobalen en ondergroei. Een groot deel van de schuren en voormalige varkensstallen maken ook integraal deel uit van de enorme paintballwereld van Paintball Parcs Hanover .

Een bijzonder hoogtepunt is het grote actieveld, waar de spelers wisselen tussen binnen- en buitenruimtes en zich een weg moeten banen door smalle gangen en over brede weilanden naar de basis van de tegenstander. Lichteffecten in de gebouwen zorgen voor extra flair en een koele sfeer.

Familiale sfeer om je goed te voelen

Het bijzondere aan Paintball Parcs zijn niet de speelvelden of de uitrusting, maar de lokale bevolking en de bijzondere sfeer buiten de paintballvelden.

De hele familie van de operator helpt in het weekend mee op het veld, zodat de spelers een comfortabel verblijf hebben. Er wordt gegrild, gekletst en alles wordt gedaan om het de klant naar de zin te maken. Een zeer succesvol concept dat zeer populair is in de regio.

Bijzonder cool is het grote natuurlijke zwemmeer waar spelers in de zomermaanden na het paintballen kunnen zwemmen.

Paintball Parcs Hannover – Een faciliteit puur voor recreatieve spelers

De faciliteit van Paintball Parcs is vooral bedoeld voor hobby- en vrijetijdspaintballers . Je zult tevergeefs zoeken naar een toernooiveld of naar de vrolijk geklede superspelers. Maar dat is helemaal niet gewenst en past niet echt in het idyllische concept van de faciliteit.

Hier kun je als paintball-nieuwkomer gewoon onder elkaar zijn en een ontspannen paintballdag doorbrengen met gelijkgestemden, zonder bang te hoeven zijn dat de volgende professional je plotseling over je hoofd schiet.

Vrijetijdsspelers met eigen uitrusting zijn daar daarentegen vaak vertegenwoordigd, maar deze passen naadloos in het concept en helpen ook nieuwkomers graag verder met vragen over de paintballsport.

Dus als je een ontspannen paintballdag in het noorden van Hannover wilt doorbrengen, dan ben je bij Paintball Parcs aan het juiste adres. Afspraken voor het paintballen kunt u direct op de homepage aanvragen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.