KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballoperaties – Uw nieuwe paintballgebied
woensdag januari 4, 2017

Er gebeurt iets in Bremen. Het voormalige Matchballz Paintball Area Achim wordt Paintball Operations Bremen , het nieuwe en grote Paintball Action Park met een adembenemende sfeer – ook buiten het veld. Het nieuwe speelveldconcept is gebaseerd op computerspelklassiekers als Half-Life en Counterstrike. Je bevindt je in een computerspelsimulatie, op een missie om de wereld te redden. Je stort je in epische gevechten met je tegenstanders.


Paintball Outdoor Park Bremen


Het ontwerp van de faciliteit betovert de speler al bij de ingang, waar hij wordt begroet door een actiefiguur van meer dan twee meter hoog. Talrijke gimmicks en elementen op het terrein maken een bezoek buiten het paintballveld tot een echte belevenis. We waren vooral gecharmeerd van een gezondheidsstation gebaseerd op het origineel uit de game Half-Life. Het heeft zelfs een echte functie. Wanneer je op de knop drukt om je energie op te laden, begint het apparaat te gloeien en te borrelen zoals in het spel. Echt gaaf!!!


Paintball spelen – Goedkoper dan ooit!


Niet alleen het spelconcept is nieuw, ook de prijzen zijn flink gedaald. Paintball Operations Bremen lokt spelers doordeweeks naar zijn faciliteit tegen een spotprijs van slechts 15 euro per persoon . Ook in de weekenden en in het seizoen zijn er tal van aanbiedingen en specials die een bezoek tot een absolute belevenis maken. Momenteel actief b.v. B. een actie waarmee je elke zondag langs kunt komen voor slechts 19 euro per persoon inclusief complete uitrusting en 200 paintballballen om te spelen. Net als in het echte spel kun je munitie herladen door extra paintballballen te kopen of jezelf uit te rusten met rookbommen en verfgranaten voor de volgende missie.


Indoor Paintball Bremen


Ook bij slecht weer kun je veel plezier beleven op de faciliteit. Paintball Operations Bremen beschikt over 2 speelvelden, waarvan één een hal van ruim 1800 vierkante meter. Dit betekent dat je hier zelfs in de winter, als het regent, en 's avonds laat als het buiten al donker is, hier met je vrienden kunt paintballen.

Onze conclusie: deze faciliteit is een bezoek waard…

Wij hebben het nieuwe concept bekeken en kunnen een heel duidelijk advies geven. Goede service, aardige medewerkers en een geweldig totaalconcept dat ook buiten het veld de speler boeit en een blijvende indruk achterlaat. Voor ons duidelijk HET nieuwe paintballgebied in Bremen .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.