KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballmarker goedkoop
vrijdag juli 15, 2016

Zijn er goedkope paintballmarkers en zijn ze veilig?

Natuurlijk zijn er goedkope paintballmarkers. Maar voor paintball geldt hetzelfde: als je goedkoop koopt, koop je twee keer.

Een paintballmarker moet aan een bepaalde norm voldoen om überhaupt in Duitsland te mogen worden toegelaten. Duitsland heeft zeer strenge wapenwetten. Volgens de wet is een paintballmarker in Duitsland een gratis wapen, dat altijd gemarkeerd moet worden met een F in een 5-hoek. Als dit ontbreekt, is het een illegaal wapen. Blijf dus weg van import uit andere landen. Niet alleen eist de douane zijn tol, je krijgt een wapendeal en de marker is verdwenen. De veiligheidsvraag zou daarmee beantwoord worden.

Natuurlijk zijn er grote verschillen als het gaat om de levensduur. Een marker in het bereik van 100 euro is niet zo duurzaam als een duurder model in het bereik van 500 – 1000 euro. Als je maar 1-3 keer per jaar speelt, is één marker gemakkelijk genoeg. Als het in de richting van 1 – 3 keer per maand gaat, moet u goed advies krijgen. Veel fabrikanten adverteren in het lage prijssegment met veel bling bling. Meestal worden deze markeringen echter niet erg zorgvuldig gemaakt.

Als je kwaliteit wilt, moet je daar een prijs voor betalen. Net als elke andere hobby.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.