KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballhandel.de – De Paintballwinkel Stuttgart
maandag mei 6, 2019

Michael Schenk paintballhandel – De Paintball Shop Stuttgart

Paintballers uit Zuid-Duitsland kennen hem eigenlijk bijna allemaal. Michael Schenk is een gevestigde speler in Zwaben als het gaat om de handel in paintballs en accessoires. De opgeleide verzekeringsverkoper handelt al meer dan 10 jaar ook in paintballproducten en breidt zijn bedrijf van jaar tot jaar uit.

Het assortiment van Paintballshop-Stuttgart.de

De kernactiviteit van de Paintball Shop Stuttgart is duidelijk de handel in verse merkpaintballs en accessoires zoals maskers en laders . Er worden ook enkele kleine onderdelen en accessoires aangeboden.

Omdat eigenaar Michael Schenk geen wapenhandelsvergunning heeft, mogen er ter plaatse geen markers of andere wapengerelateerde accessoires worden verkocht. Toch is de winkel een van de populairste in Zuid-Duitsland. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de goede service ter plaatse.

Michael Schenk – De man achter Paintball Shop Stuttgart

Paintballhandel.de eigenaar Michael Schenk is niet alleen zelf actief paintballer en heeft jarenlange ervaring met de producten, maar organiseert ook zijn eigen speldagen en promoot actief jong talent. Dit is een van de grote kenmerken van zijn bedrijfsfilosofie. Bijna geen enkele winkel heeft zoveel nieuwe klanten als hij.

Een andere reden hiervoor is de werkelijk goede allround zorgeloze service . Niet alleen kunnen klanten hun paintballproducten gemakkelijk online bestellen of ter plaatse in Stuttgart ophalen, maar Michael brengt altijd graag paintballs, maskers en andere uitrusting naar elk evenement voor zijn tevreden klanten naar de evenementenlocatie.

Nu weet je dus iets meer over wat je in het zuiden kunt verwachten en waar je daar paintballspullen kunt kopen. Hier is ook de link naar de paintballwinkel in Stuttgart voor u.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.