KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Sports – YouTube-kanaalcompetitie
dinsdag januari 9, 2024

Paintball Sports – YouTube-kanaalcompetitie

Als volger van ons YouTube-kanaal kun je regelmatig mooie prijzen winnen! Zodra je je op het kanaal hebt geabonneerd, doe je automatisch mee aan de loterij.

Huidige competities op het Paintball Sports YouTube-kanaal

EMF100-wedstrijd in januari 2024

Elke volger van ons kanaal doet automatisch mee aan de wedstrijd. Op 31 januari 2024 trekken we een winnaar uit alle abonnees van het kanaal. Deze ontvangt een Planet Eclipse EMF100 MagFed paintballmarker in het zwart .*

Welkom bij de Paintball Sports YouTube-kanaalcompetitie!

Bij Paintball Sports draait alles om paintballplezier boordevol actie. Wij willen onze passie voor paintball graag met jullie delen en zijn daarom ons eigen YouTube-kanaal gestart. Maar dat is nog niet alles: ons kanaal biedt ook de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen!

Dit is hoe de concurrentie werkt

Ons Paintball Sports YouTube-kanaal is de plek waar paintballliefhebbers samenkomen. Hier vind je spannende gameplay-video's, tips en trucs, productrecensies en nog veel meer. Het beste gedeelte? Al onze kanaalvolgers nemen automatisch deel aan onze wedstrijden!

Om deel te nemen aan onze wedstrijden hoef je je alleen maar te abonneren op ons kanaal. Als je al een volger bent, maak je geen zorgen: je doet al mee aan de trekking! Momenteel geven we een gloednieuwe Planet Eclipse EMF100 MagFed paintball marker weg onder alle volgers die zich vóór 31 januari 2024 op ons kanaal hebben geabonneerd.

Dit is je kans om deze geweldige paintballmachine te winnen en je gaminguitrusting naar een hoger niveau te tillen.

Waarom je je zou moeten abonneren op ons YouTube-kanaal

Ons YouTube-kanaal biedt je niet alleen de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende wedstrijden. Hier zijn nog enkele redenen waarom je je zou moeten abonneren op ons kanaal:

  • Laatste paintballproductrecensies en aanbevelingen.
  • Tips en trucs van ervaren paintballspelers.
  • Exclusieve inzichten in de wereld van paintballsporten.
  • Regelmatige updates over speciale aanbiedingen in onze online winkel op www.paintballsports.de .

Volg ons nu en win!

Waar wacht je op? Abonneer u op ons Paintball Sports YouTube-kanaal en mis geen enkele van onze spannende promoties en wedstrijden. Jouw kans om de Planet Eclipse EMF100 MagFed paintballmarker te winnen wacht op je!

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze paintballgemeenschap. Wij kijken er naar uit om samen met jou paintballplezier te beleven en mooie prijzen te winnen.

*Juridisch verhaal is uitgesloten voor al onze wedstrijden. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Om de prijs te ontvangen, moet de winnaar vooraf een bewijs van leeftijd overleggen voor FSK18-artikelen. De algemene voorwaarden van Paintball Sports GmbH zijn van toepassing.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.