KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Sports Magazine – Uitgave 02/2020
dinsdag maart 24, 2020

Het nieuwe Paintball Sports Magazine – Verkrijgbaar vanaf april!

Beste klanten en lezers van het tijdschrift Paintballsports Magazin . Het eerste kwartaal van 2020 is alweer voorbij en we hebben een gloednieuw nummer voor u klaar. In dit nummer kunt u 60 pagina's verwachten vol met veel verhalen, producttests en achtergrondinformatie over het onderwerp paintball.

Zoals altijd zal ook het tweede boekje van seizoen 2020 gratis verkrijgbaar zijn voor alle Paintball Sports-klanten die de winkel ter plaatse bezoeken en ook voor alle klanten die in de onlineshop bestellen (indien het pakket zo groot is dat het boekje past in de doos). We zijn ook blij dat ongeveer 60 contactpunten in heel Duitsland het boekje nu ook ontvangen en tonen. Denk hierbij aan speelvelden, evenementen en diverse winkels. Vraag daarom bij uw paintballaanbieder in de regio naar de nieuwste uitgave van Paintball Sports Magazine. Als het tijdschrift daar nog niet verkrijgbaar is, kunt u ons schrijven en vanaf het volgende nummer zullen wij deze locatie ook voorzien van gratis tijdschriften.

Maar nu komen we bij de nieuwe editie. In het 2e nummer van dit jaar kun je 60 pagina's verwachten die allemaal over paintball gaan. We waren onder andere in de VS voor de Extravaganze Paintball Fair en we vergezelden Tobi van Paintball Channel op zijn reis naar de NXL in Las Vegas. Daarnaast zoals altijd de nieuwste producten en een mooi gedetailleerd verslag van de nieuwe Planet Eclipse marker modellen GEO4 en EGO LV1.6. Natuurlijk mogen de onderwerpen competities en toernooien ook niet ontbreken, en ook daarover vindt u in het nieuwe nummer spannende artikelen.

Maar we willen vooraf natuurlijk niet te veel verklappen, want het voorlezen moet ook spannend blijven. Dus laten we naar de winkel gaan (als die binnenkort weer open is), of plaats de volgende online bestelling en je hebt het nieuwe nummer snel in huis.

Het Paintball Sports Team wenst u veel leesplezier met dit nieuwste nummer.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.