KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball-nieuwigheden voor de zomer van 2020
dinsdag juli 21, 2020

Koop Virtue Ace paintballmarkers DEUGD WORDT LUXE – DE NIEUWE DEUGD-ACE

De premiumfabrikant Virtue werkt samen met de high-end markerfabrikant DLX Luxe. Het resultaat is de Virtue ACE. Een Luxe X in een nieuw carrosseriedesign dat tot het uiterste is afgestemd met extra functies en upgrades. Bovendien wordt de Virtue ACE geleverd met de nieuwe Virtue Spire IV Loader in speciale kleuren die alleen beschikbaar zijn voor de marker. Helaas is er nog geen directe leverdatum. Wij zijn nieuwsgierig.

Beschikbaar: niet bekend | Prijs: vanaf € 2399,95

Carbon IC paintballloop NIEUWE CARBON FREAK VATTEN – CARBON IC VATTEN IN ZILVER

De Amerikaanse fabrikant Carbon Paintball heeft nu zijn populaire IC-loop in een zilverkleurige variant gelanceerd. De loop bevat Freak XL-hulzen en is qua prestaties een van de stilste en meest nauwkeurige lopen met een Freak-functie op de markt. De vaten worden geleverd in een zeer mooie verpakking en worden geleverd met een zilveren Freak XL koffer. De loop is ultralicht en zeer goed gemaakt.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 129,95

Dynamic Sports Gear Tippmann TMC Upgrade spanhendel NIEUWS VAN DYNAMISCHE SPORTKLEDING – TIPPMANN TMC UPGRADE

Dynamic Sports Gear heeft nu een nieuwe spanhendel voor de Tippmann TMC. Dankzij het volledig metalen ontwerp is dit niet alleen aanzienlijk stabieler dan het serieonderdeel, maar voelt het ook beter aan. De installatie is heel eenvoudig en kan in slechts enkele minuten worden uitgevoerd. Een nuttige upgrade voor alle TMC-spelers. Het is universeel compatibel met alle versies van de Tippmann TMC.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 29,95

Paintball-maskerlenzen met push-gradiënt GRADIENT LENZEN – DRIE NIEUWE DUWLENZEN

De fabrikant van premiummaskers PUSH heeft de paintballscene de afgelopen jaren herhaaldelijk geïnspireerd met innovatieve nieuwe producten. Dit keer breidt de fabrikant zijn portfolio uit met drie nieuwe kleurvarianten voor de lenzen van zijn Unite-masker. De heldere lenzen met kleurverloop zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verbeteren, vooral als de zon hoog aan de hemel staat. Spelen zonder maskerscherm is dus zonder problemen mogelijk.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 54,95

Paintball Sportkampstoel GA ALSTUBLIEFT ZITTEN! – NIEUWE PBS STOELEN

Voor alle Woodland & Scenario-spelers en alle MagFed-vrienden hebben we onze populaire kampeerstoel opnieuw gelanceerd in een Desert Storm-editie. Kwaliteit en afwerking zijn hetzelfde als bij het oude, blauwe model, maar de nieuwe look moet zelfs de meest doorgewinterde camouflagefan overtuigen. Als hoogtepunt is de hoofdsteun achterin voorzien van een klittenbandoppervlak. Zo kunt u uw stoel personaliseren.

Beschikbaar: vanaf juli | Prijs: € 69,95

Deugd NTR Soeed Feeds

NIEUWE FEEDS VOOR SPIRE & CTRL – DE DEUGD NTR SPEEDFEEDS

Met de nieuwe generatie hoppers neemt Virtue afscheid van de beproefde Crown-feeds en heeft een nieuwe speedfeed geïntroduceerd, de NTR (eNTeR)-feed, die past op zowel de Virtue Spire III-lader als de nieuwe BunkerKings CTRL-hopper. De verwerking van de nieuwe NTR Speedfeed ligt wederom een niveau hoger dan die van de bekende Crownfeed. De afzonderlijke componenten zijn uitwisselbaar als het op het veld wat wilder wordt.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 44,95

First Strike T15 30 rond magazijn GROTER IS BETER – FIRST STRIKE 30S MAGAZINE

De nieuwe 30 ronde Truefeed Magazines van First Strike, al gepresenteerd op de Extravaganza, hebben eindelijk hun weg naar de winkels gevonden. U beschikt nu over maar liefst 50% meer magazijncapaciteit in uw T15. First Strike biedt al drie verschillende formaten tijdschriften aan. Op de Extravaganza gingen geruchten over een drummagazijn 🙂 Totdat dat gebeurt, kun je je tegenstanders het 30-gauge-magazijn voeren.

Beschikbaar: vanaf mei 2020 | Prijs: vanaf € 39,95

Carmatech SAR12 Paintball-sluipschuttersgeweer CARMATECH IS TERUG – DE SAR-12 GEN. 4 IS HIER

De Carmatech SAR-12 was lange tijd niet meer verkrijgbaar in Europa. We hebben met de fabrikant om de tafel gezeten en zijn blij om aan te kondigen dat de SAR-12 nu weer in alle modelvarianten in Duitse winkels verkrijgbaar is. En niet alleen dat! Wanneer wij een product toevoegen, proberen wij dit altijd verder te ontwikkelen. Daarom zullen we de komende maanden exclusieve upgrades voor de SAR-12 aanbieden.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 1599,95

Dynamische sportuitrusting Verstelbare sluipschutterrail ASR ZICHTRAIL AANGEKONDIGD – DSG VERSTELBARE SNIPER RAIL

Dynamic Sports Gear blijft de paintballgemeenschap verrassen met innovatieve nieuwe producten. Het resultaat is dit keer een hoogwaardige First Strike zichtrail die tot 7 graden in de hellingshoek verstelbaar is. Een verstelbare stijgbuis is bijna altijd een must in het MagFed-gebied en mag in geen enkele langeafstandsopstelling ontbreken. Heeft iemand het voorbereidende werk gedaan voor hun eerder aangekondigde PSR-14 sluipschuttersgeweer?

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 89,95

Nieuwe Virtue VIO Ascend-maskers VIRTUE BREIDT HET KLEURENPALET UIT – VIRTUE VIO ASCEND KLEUREN

En de derde grap van Deugd. Het bedrijf heeft zijn middenklassemasker, de Virtue Ascend, gelanceerd in vier frisse kleurvarianten. De nieuwe modellen heten Graphics Red, Lime en Cyan, evenals Highlander. De laatste is een nieuwe camouflageversie. Op alle maskers is standaard het thermische glas van de Virtue VIO geïnstalleerd. Een topmasker in de middenklasse. Ook hier is de verwerking van het masker gewoon geweldig.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 114,95

Koop hier Carmtech Nemesis paintballlopen SNIPERBESCHERMERS PAS OP… – CARMATECH NEMESIS-VATTEN

Iedereen weet dat Carmatech uiterlijk sinds de SAR-12 goede paintball-sluipschuttersgeweren bouwt. Sinds de SAR-12 op de markt is, heeft hij de troon van de sluipschuttersgeweren ongeslagen. Maar niet iedereen weet dat ze ook goed lopen. De Nemesis-runs hebben bewegingen en vierkanten en er wordt zelfs gezegd dat ze superieur zijn aan die van Hammerhead. De lopen zijn verkrijgbaar in verschillende draden en lengtes.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 144,95

PowAir Performance Line Paintball HP-systemen NIEUWE 1,5L HP-SYSTEMEN – POWAIR PERFORMANCE-LIJN

Het merk PowAir roert de markt al enkele maanden met zijn HP-systemen. Nu komt er met de Performance Line-fles van 1,5 liter nog een nieuw HP-systeem op komst dat overtuigend is qua prijs-kwaliteitverhouding en de concurrentie schokt met zijn belangrijkste gegevens. Verkrijgbaar als compleet systeem met PowAir Maxreg-regelaar of afzonderlijk als fles zonder regelaar.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 199,95

Koop hier Tippmann Airsoft-beschermingsmaskers VOOR AIRSOFT 6 MAGFED – TIPPMANN MESH-MASKER

De fabrikant GI Sportz betreedt geleidelijk de airsoftmarkt met zijn merken Tippmann en Empire. Er zijn nu nieuwe maskers met mondbeschermers van mesh-stof gepresenteerd. Deze zijn ook erg populair bij MagFed-paintballers omdat ze beter geventileerd zijn en de communicatie gemakkelijker maken. Beide maskers zijn gebaseerd op de beproefde JT Flex-systemen en maken ook gebruik van hun lenzen. Draag- en zitcomfort overtuigt over de hele lijn.

Beschikbaar: vanaf april | Prijs: vanaf € 84,95

De nieuwe Artlife Commander Huntsman MagFed paintballs ARTLIFE UPGRADE OPNIEUW – ARTLIFE HUNTSMAN VERF

De Artlife Commander Paint is al geruime tijd de maatstaf voor alles in het MagFed-gebied. Ongeacht de weersomstandigheden kunt u altijd vertrouwen op de verf van Artlife. Nu heeft de fabrikant het opnieuw gedaan en heeft met de Artlife Huntsman praktisch een premiumversie van de Commander op de markt gebracht. Nog nauwkeuriger en compatibel met magazijnen en MagFed-markers. Optimale vliegeigenschappen gegarandeerd.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 49,95

Paintballsport Paintballs - Goedkoop en van hoge kwaliteit PRIJS EN KWALITEIT PASSEN HIER – DE PBS TRAININGSVERF

Bent u op zoek naar een verf van hoge kwaliteit tegen een echt eerlijke prijs? Dan is uw zoektocht voorbij. De nieuwe Paintball Sports Training Paint is een goede allround bal met een tweekleurige schaal die niets te wensen overlaat. Probeer het nu en vorm uw eigen mening. De kleur wordt geleverd in een aantrekkelijke doos. De 2000 paintballs zijn verdeeld in vier aparte zakjes en beschermd door extra dik karton.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 24,00

Planet Eclipse EMF100 CF20 True Feed-magazijn EMEF MG100 UPGRADE – CF20 TRUE FEED MAGAZINE

Planet Eclipse werkt momenteel aan zijn eigen True-Feed-magazijn met 20 schoten voor zijn MagFed Farbsaber EMEF MG100. Volgens Planet bevinden de nieuwe tijdschriften, die ook in de Dye DAM gebruikt kunnen worden, zich in de laatste fase van de ontwikkeling en zullen hoogstwaarschijnlijk deze zomer op de markt komen. Dit betekent dat EMEK MG100-spelers binnenkort uit twee tijdschriftvarianten kunnen kiezen. De CF20 Mag en het FID-magazine.

Beschikbaar: vanaf zomer 2020 | Prijs: nog onbekend.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.