KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Land Paintball Shop – De online gigant uit het oosten
maandag november 19, 2018

Paintball Land – De grote paintballwinkel van Elsterwerda

Het bericht van vandaag over concurrenten uit de paintballscene gaat over het bedrijf RBT , of in paintballkringen beter bekend als Paintball-Land.de .

Eigenaar en directeur Roy Becker heeft de afgelopen 10 jaar een van de grootste en meest succesvolle paintball-onlineshops in de Duitstalige wereld opgebouwd.

Het aanbod omvat veel van de grote topmerken en is over het algemeen bedoeld voor goedkope aanbiedingen.

Koop goedkope paintballproducten bij Paintball Land

De doelgroep van Paintball Land is duidelijk de prijsgerichte klant. De aanbieder adverteert vrijwel het hele jaar met kortingen en acties. Als paintballer kun je hier zeker een of twee koopjes doen en heel goedkoop winkelen. Het assortiment kan nog uitgebreid worden, maar is voor de gemiddelde consument al zeer goed gestructureerd en uitgebalanceerd.

Koop nieuwe Legion Paintballs bij Paintball Land

De paintballs van het merk New Legion zullen tegenwoordig waarschijnlijk bij vrijwel iedere paintballspeler bekend zijn. Het merk behoort tot Paintball Land en is daarmee praktisch een huismerk. De afgelopen jaren is New Legion echter een gerespecteerd scene-merk geworden als het gaat om paintballs door enorme merkaanwezigheid, sponsoring en andere marketingmaatregelen.

Veel teams vertrouwen op de goedkope paintballs van dit merk.

Paintball Land Paintball Shop – De plaatselijke winkel

De kernactiviteit hier is duidelijk online handelen. Ter plaatse vindt de bezoeker slechts een kleine showroom met een overzichtelijk aanbod. Indien gewenst kunnen echter alle producten binnen enkele ogenblikken uit het magazijn worden gehaald, zodat deze direct kunnen worden meegenomen.

Paintball Land is zeker een paintballwinkel met een volledig assortiment, maar eigenlijk alleen voor online shoppers of spelers die ter plaatse precies weten wat ze zoeken. Helaas zoekt men in de winkel tevergeefs naar grote inspiratie vanwege de beperkte tentoonstellingsruimte. Ook al zijn service en advies ter plaatse altijd goed.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.