KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball-kanaalupdate
donderdag mei 25, 2023

DE KONING IS DOOD, LANG LEVE DE KONING!

Er zijn dit jaar ook ingrijpende veranderingen in de sociale mediawereld van paintball. Tobias Martens, ook bekend als Kress, van Paintball Channel heeft zijn kanaal na ongeveer twaalf jaar in nieuwe handen gegeven. Bertl van Battleground zal in de toekomst het beheer van het kanaal overnemen en zal het blijven vullen met content. Hoe dit tot stand kwam en hoe het Paintball Channel in de toekomst verder moet gaan, leest u in het artikel van vandaag .

Als je paintballspeler bent in Duitstalige landen en op zoek bent naar YouTube-video's over onze sport, kom je meestal op het Paintball-kanaal terecht. Met zo'n 18.500 volgers en ruim 1000 geüploade video's is het veruit het grootste paintball YouTube-kanaal. Geen enkel ander Duitstalig videoformaat heeft zo'n traditie en consistentie als de zender van Tobias Martens, voorheen Tobias Hilger, AKA Kress. Tobi voorziet de paintballgemeenschap al ruim twaalf jaar regelmatig van nieuwe video's en inhoud op zijn kanaal. Tot nu…

Dit jaar verandert er echter veel op de zender. Helaas is het onderwerp Corona de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven op Paintball Channel. Daarnaast is er een verandering in de scene en, last but not least, een paar privéveranderingen bij Tobi zelf. Op dit punt feliciteren we de trotse Papa-Tobi!

Dus vertelde Tobi begin maart zijn volgers op de zender met een droevig gezicht dat hij tot nader order zou stoppen met werken aan het Paintball Channel. Als je meer wilt weten over de achtergronden, bekijk dan zijn videoverklaring en je hebt alle informatie uit de eerste hand.

ALLES OP NEW BERTL STAAT AAN HET BEGIN

Wat op het eerste gezicht lijkt op het einde van een tijdperk en voor veel fans van de zender als heel triest slecht nieuws klinkt, is slechts een deel van de huidige ontwikkelingen. In elke omwenteling schuilt ook een kans tot verandering en dus zocht Tobi, die uiteraard zijn levenswerk wil voortzetten, rond naar een waardige opvolger. Hij vond dit bij Bertl Wolowitz van het paintballveld Battleground. Bertl staat in de paintballwereld bekend als een zere duim. Hij is al 20 jaar evenementenorganisator in paintball en organisator van de Scenario Big Game (SBG), de Euro Super Game (ESG) en tal van andere evenementen die het hele jaar door plaatsvinden op het Battleground. Daarnaast verzorgen hij en zijn videoploeg al jaren met succes livestreams van zijn evenementen en bijvoorbeeld X-Days. Als het om video-opnamen gaat, is hij zelfs iets beter gepositioneerd dan Tobi zelf.

Op verzoek stuurde Bertl ons de volgende verklaring, die een idee geeft van een grote toekomst voor de zender:

 

We zullen onze jarenlange contacten in de industrie en scene gebruiken om de zender een verdere impuls te geven. Naast achtergrondreportages over het Battleground en de evenementen ter plaatse blijft het een project van en voor de community. – Open minded en zonder beperkingen. Een kanaal van spelers voor spelers en zonder enig economisch belang.

 

Het Paintball-kanaal moet blijven groeien en in de toekomst de media-spreekbuis op YouTube blijven voor de Duitse paintball-scene. Onafhankelijk van commerciële aanbieders en voor iedereen een woning bieden. Toernooisport zal hier ook zijn mediahuis blijven vinden en er staat ook een gemeenschapsproject gepland waarin elke maand een door de gemeenschap ingezonden video zal worden gepubliceerd. Ook samenwerking met de huidige Supair-competities, ICPL en diverse evenementen staat op de planning.

 

We zijn ook blij om aan te kondigen dat Tobi als freelancer zal blijven werken op het Paintball Channel. Hij blijft dus onderdeel van de zender en zal in de toekomst ook in de ene of de andere video te zien zijn. Maar niet alleen Tobi zal deel uitmaken van het kanaal, we zijn ook blij met Hossa, RawToArt en vele andere partners die het kanaal zullen ondersteunen met hun bijdragen en hun werk.

 

BERTL

Vanuit ons oogpunt klinkt dat niet alleen veelbelovend, maar ook als een echte ontwikkelingsboost voor het Paintball Channel. Het zal dus heel interessant zijn om te zien hoe het vanaf nu verder zal gaan. Het kanaal verwelkomt altijd sponsors en partnervragen. De mogelijkheid om dit gigantische project te financieren is in het verleden altijd een probleem geweest. Velen uit de scene steunden Tobi destijds. Het nieuwe Paintball Channel-project kan nog steeds alle steun van de paintballindustrie gebruiken, of het nu fabrikanten, dealers of veldoperators zijn. Het is aan iedereen om dat kanaal van de scène te halen, voor de scène. Overigens kunnen teams en spelers die willen deelnemen aan het nieuwe communityproject nu hun videobijdragen indienen. Eén keer per maand wordt er een video van de community op het kanaal gepubliceerd. Het is het beste om gewoon rechtstreeks met Bertl of een van de andere mensen die verantwoordelijk zijn voor het Paintball Channel te praten.

We zullen de toekomstige ontwikkeling van het kanaal in ieder geval voor je blijven volgen en kijken nu al uit naar nieuwe inhoud en nieuwe inhoud op het grootste paintball YouTube-kanaal van Duitsland.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.