KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball.de – Planet Eclipse Duitsland
dinsdag december 4, 2018

De onlineshop Paintball.de wordt PE-Paintball.de

Al in 2017 vond er een grote verandering plaats op de Duitse paintballmarkt. De al lang bestaande paintballaanbieder OPM, beter bekend als Paintball.de , werd een samenwerking met het merk Planet Eclipse .

Planet kocht zijn langetermijnpartner en nam de structuren in het Duitse magazijn in Düsseldorf over. Om preciezer te zijn : het bedrijf OPM onder het label Paintball.de bestaat sindsdien niet meer.

Deze verandering was voor veel paintballspelers verborgen, maar er werd niet al te veel aandacht aan besteed. Zo ontstond de nieuwe bedrijfsnaam PE-Paintball.de GmbH als onderdeel van de bedrijvengroep. Dit is de facto niet langer een pure paintballdealer, maar in werkelijkheid het bedrijf Planet Eclipse met een vestiging in Duitsland, een B2C paintball onlineshop en een winkel voor de bevoorrading van eindklanten.

Planet Eclipse & Paintball.de – Tientallen jaren vriendschap

Wat meer dan 20 jaar geleden begon met een klein paintball-tuningbedrijf genaamd Eclipse en OPM, een van de eerste paintballwinkels in Duitsland, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een solide partnerschap en ook een vriendschap tussen twee bedrijven.

Paintball.de , dat destijds nog opereerde onder de naam OPM, was de eerste Duitse paintballdealer die zich waagde aan de producten van het merk Planet Eclipse uit Engeland. Het begin was vrij eenvoudig, het eerste product dat op de markt kwam was een eenvoudige klemtoevoer die het mogelijk maakte om de trechter op de marker te monteren en zonder gereedschap weer te verwijderen.

Door de jaren heen is Planet nieuwe, innovatieve producten blijven ontwikkelen en is OPM een trouwe partner en verkoopkanaal voor het merk gebleven. Langzaam ontwikkelde zich een volledige productlijn en het merk Planet Eclipse begon zijn klim naar de top van 's werelds beste paintballmerken.

Toen de Planet Eclipse EGO, de eerste pneumatische terugslagstampermarker, in 2005 van de lopende band rolde, was Planet ex erbij. Het model sloeg in als een bom en was de eerste van een lange serie Planet Eclipse paintball markers , die nog steeds in diverse, uitgebreide versies worden geproduceerd. De destijds zeer geavanceerde technologie zorgde voor enorme verkoopcijfers op de markt en de loyaliteit van Paintball.de door de jaren heen wierp uiteindelijk zijn vruchten af. Ze werden de officiële en exclusieve verkooppartner van Planet Eclipse voor het Duitstalige gebied. Dit verzekerde hen niet alleen van een monopolie op een van de beste paintball-markermodellen van die tijd, maar was ook de hoeksteen voor het latere succes van het bedrijf.

Geen wonder dat deze twee bedrijven al ruim twintig jaar zo nauw met elkaar verweven zijn. De bedrijfsfusie die nu heeft plaatsgevonden was slechts de logische volgende stap in de geschiedenis van deze twee bedrijven.

We zullen zien hoe het nieuwe bedrijf PE-Paintball.de verder zal gaan. Maar we zijn er zeker van dat Planet Eclipse in de nieuwe constellatie zal blijven innoveren op de Europese paintballmarkt.

Tactisch niet onverstandig – dankzij Brexit…

Een van de belangrijkste redenen voor de fusie van Paintball.de en het merk Planet Eclipse , naast de al lang bestaande samenwerking, is waarschijnlijk het veranderende economische aspect als gevolg van de aanstaande Brexit.

Als Engeland de statenunie verlaat, kan dit in het ergste geval douanerechten en extra belastingen betekenen. Dit zou het merk Planet Eclipse, dat oorspronkelijk in Engeland is gevestigd, praktisch van de Europese markt afsnijden. Een groot concurrentienadeel dat met deze samenwerking te slim af is.

Met de nieuwe locatie in Duitsland heeft Planet Eclipse nu een steunpilaar in Midden-Europa gecreëerd die naar onze mening een beslissende invloed zal hebben op de toekomst van het bedrijf.

Het gehele Planet Eclipse assortiment is uiteraard ook verkrijgbaar bij Paintball Sports

Paintball.de is nog steeds niet de enige Planet Eclipse-dealer in Duitsland, ook al is het vrijwel de grootste. Uiteraard kunt u alles wat op Pantball.de aan Planet Eclipse-producten verkrijgbaar is, ook bij ons in de Paintball Sports onlineshop kopen.

Wij doen op geen enkele manier onder voor de grote fabrikanten en kunnen u dezelfde producten tegen dezelfde prijzen aanbieden.

Paintball Sports is en blijft uw nummer één aanspreekpunt voor het merk Planet Eclipse in Noord-Duitsland.

Hier vindt u de website van de fabrikant van Planet Eclipse en de onlineshop Paintball.de – LINK

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.