KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Central – Het paintballveld bij Gifhorn / Wesendorf
woensdag maart 7, 2018

Paintball Central Wesendorf – Het nummer één paintballveld in het Celle-gebied en omgeving

Het paintballveld Paintball Central in Wesendorf, bij Gifhorn , bestaat al meer dan 10 jaar en is meestal bekend bij elke speler uit de regio Hannover. Eigenlijk kent iedereen het veld en de meesten van hen zijn er zeker een keer te gast geweest om te spelen.

Exploitant Jörg Göken biedt niet alleen grote speelvelden en veel paintballactie ter plaatse, maar ook een feel-good sfeer die je nauwelijks op een ander speelveld zult vinden.

Als speler vind je ter plaatse een zeer verzorgde faciliteit die al jaren voortdurend wordt uitgebreid, verbouwd en verbeterd. Het terrein beslaat ruim 30.000 vierkante meter en biedt naast de 5 grote speelvelden ook volop loungeplekken binnen en buiten, kleedruimtes, douches, degelijke toiletten en nog veel meer. Absoluut één van de velden waar je een hele dag met plezier kunt en wilt paintballen.

Omdat het speelveld uitsluitend uit bos- en actievelden bestaat, vindt u ter plaatse ook een overeenkomstige spelersklantenkring. Je zult tevergeefs zoeken naar Sup-Air Rambos die je als beginner neerschieten met hun overgefokte toernooimarkers. Dit maakt Paintball Central erg populair bij nieuwkomers, leengroepen en vrijgezellenfeesten. Hier ben je gewoon tussen de andere vrijetijds-paintballers.

Sinds korte tijd wordt ook paintball voor de jongeren aangeboden. Bij Kids Paintball in Wesendorf kunnen jongeren vanaf 10 jaar aan paintballsporten deelnemen. Dit gebeurt echter met speciaal kinderpaintballmateriaal en op een apart speelveld, gescheiden van de volwassen spelers. Bent u dus op zoek naar iets bijzonders voor het volgende kinderverjaardagsfeestje, dan vindt u dat hier zeker.

Paintball Central heeft tijdens het seizoen elk weekend iets te beleven!

Zodra het in het voorjaar warmer wordt, rond eind februari tot begin maart, opent Paintball Central haar deuren. Het seizoen duurt meestal tot november, afhankelijk van het weer. In het seizoen is het elke zaterdag en zondag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Door de omvang en de aansprekende en gevarieerde speelvelden is er eigenlijk ieder weekend iets te beleven in Wesendorf. Als je een individuele speler of een kleine groep bent en op zoek bent naar een plek om andere paintballers te ontmoeten, dan is dit de plek voor jou. Indien u nog niet over eigen materiaal beschikt, kunt u tegen eerlijke voorwaarden ter plaatse materiaal huren. Een doosje paintballs is er al vanaf 60 euro.

Evenementen op het paintballveld in Wesendorf

Paintball Central heeft het hele jaar door veel coole evenementen, promoties en happenings. Gedetailleerde informatie over het actuele aanbod vindt u in de evenementenkalender op de homepage van het speelveld.

Het gevarieerde programma heeft zeker voor ieder wat wils. Of het nu bij de talrijke thema-evenementen is, zoals het jaarlijkse zomerfestival, het Oktoberfest of het eveneens zeer populaire Halloweenfeest met 2 dagen paintball, of op de BYO-dag aan het eind van de maand .

Een echt hoogtepunt zijn de 2-daagse evenementen die Paintball Central meerdere keren per jaar organiseert. Hier betaal je doorgaans slechts 1x toegang en kun je 2 dagen paintballen van 's ochtends tot 's avonds. Het ondersteunende programma varieert van een gezamenlijke barbecue, gratis bier en kamperen ter plaatse tot een avondkampvuur in een gemoedelijke sfeer.

Er is zelfs een loterij met mooie prijzen. Elke speler die een krat paintballs koopt, doet automatisch mee en kan een verscheidenheid aan niet-geldelijke prijzen van hoge kwaliteit winnen, waaronder een gloednieuwe paintballmarker.

Onze conclusie: Paintball Central is een paintballfaciliteit die zeker een bezoek waard is. Iedereen is hier echt welkom. Een duidelijke aanbeveling van het hele Paintball Sports Team.

HIER kunt u uw afspraak maken om paintball te spelen in Wesendorf.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.