KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paint Supply, de grote paintballwinkel in Berlijn
dinsdag november 6, 2018

Paint Supply – De nummer één in Berlijn

Als u op zoek bent naar een betrouwbare paintballwinkel in de omgeving van Berlijn, kunt u niet om de jongens van Paint Supply heen.

Geen enkele andere winkel in de omgeving van Berlijn is zo goed gespecialiseerd in paintball en biedt een moderne online shop, een lokale winkel, goede service en zelfs een van de grootste en beste paintballvelden van Duitsland.

De Paint Supply paintball online winkel

Het aanbod in de Paintball Supply onlineshop is bijna net zo groot als dat van ons bij Paintball Sports. Dat moeten we zonder afgunst erkennen. De producten worden duidelijk en mooi gepresenteerd en nodigen uit om ze te kopen.

Van nieuwkomers tot ervaren professionals, elke paintballspeler vindt hier de uitrusting die hij of zij nodig heeft.

Speerpunten in de winkel zijn de merken Dye , Tippmann en Planet Eclupse . Als het om paintballs gaat, vertrouwt Paint Supply duidelijk op het merk Pro Shar, aangezien de jongens deze ook gebruiken op hun veld in het Go Paintball Park. Een éénhandsoplossing die loont en zinvol is. Door de zeer hoge verfomzet heeft de klant altijd verse goederen bij de hand

Het GO Paintball Park – Het speelveld van Paint Supply

Het bedrijf Paint Supply heeft niet alleen een paintballwinkel en een paintball-onlineshop , maar exploiteert ook een van de beste velden in de regio rond Berlijn. In het noordoosten van de stad, net buiten, vind je het Go Paintball Adventure Park vlakbij Garzau. Een uitgestrekt terrein met 10 plaatsen en een adembenemende achtergrond. Hier wordt bijzondere aandacht besteed aan de kleine details en dat is precies wat Go Paintball tot een echte insidertip maakt. Het speelveld is altijd schoon en de gevarieerde en mooi geënsceneerde speelvelden nodigen uit om de hele dag in het park te blijven.

Reparatie van paintballmarkers bij Paint Supply

Ook uw gebruikte of beschadigde paintball marker kunt u bij Paint Supply weer in vorm laten brengen. Kay is de man ter plaatse voor de techniek en voorziet uw beste stuk snel en betrouwbaar van de benodigde reserveonderdelen.

Naast een grote keuze aan reserveonderdelen in de onlineshop, kunt u uiteraard ook snel langskomen in de winkel voor een schroef of de juiste O-ring. Voor grotere reparaties beschikt de winkel over een eigen paintballmarkeerwerkplaats .

Wie zit er achter Paint Supply?

Paint Supply zijn voornamelijk Holge, Sebastian en Kay. Het goed gerepeteerde trio beheert niet alleen de winkel, maar exploiteert ook GO Paintball, momenteel de grootste, meest professionele en meest succesvolle paintballfaciliteit in de regio Groot-Berlijn.

Veel paintballers zullen Basti ook kennen van zijn werk op Paintball Channel . Voor het Duitse YouTube-kanaal over paintballevenementen, competities en uitrusting scheurde hij samen met Tobias Hilger alias Kress jarenlang door Duitsland en Europa om spannende opnames voor de Duitse paintballscene te verzamelen en de sport in de media te vertegenwoordigen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.