KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Operation Black Sky – Het beste magfed paintball-evenement van Europa!
maandag juli 17, 2017

Wat is Operatie Black Sky?

Operation Black Sky (OBS) is een MagFed paintball-evenement waarbij alleen met magazijnen geladen markers worden gespeeld – hoppers zijn verboden!

Het is ook het eerste en enige 24-uurs non-stop paintballevenement.

Ja, je leest het goed, je speelt hier echt een hele dag en nacht door. Tijdens de pauzes heeft elk team een soort safe house waar geen enkele tegenstander toegang heeft en waar de spelers kunnen uitrusten. Wie echter wel eens naar zo’n evenement is geweest, weet precies dat er bij de OBS niet echt veel te denken valt aan slaap en pauzes.

De spelleiding is strak georganiseerd en houdt de deelnemers bezig met veel spannende missies en speciale opdrachten. En net als je denkt dat het voorbij is of je de situatie onder controle hebt, komen ontwrichtende squadrons zoals de DDC of andere speciale eenheden in het spel en ruimen de situatie op de juiste manier op.

Al met al kan men zeggen dat dit evenement momenteel een van de beste, meest realistische en meest veeleisende is die je op MagFed Paintball in Europa kunt spelen. Een 24-uurs ervaring voor echte tactische freaks en professionele spelers en teams, maar zeker niet voor iedereen!

Voorbereiding en uitrusting zijn cruciaal…

Bij dit evenement gaat het niet alleen om persoonlijke capaciteiten, de apparatuur moet ook veel kunnen weerstaan. Een 24-uurs evenement gaat over de inhoud van mens en materiaal. Spelers moeten overdag lange afstanden afleggen en hoge temperaturen verwachten, terwijl het 's nachts niet alleen donker maar ook behoorlijk fris kan zijn; je speelt en slaapt immers buiten. Daarnaast is er sprake van zwaar materieel en mentale stress, omdat de tegenstander al achter het volgende grassprietje kan schuilen.

De uitrusting van de spelers moet dienovereenkomstig aan deze omstandigheden worden aangepast. Een goed onderhouden wapen , een reservepistool en voldoende magazijnen en munitie zijn slechts de basisbenodigdheden in het veld. Wie 24 uur in het bos doorbrengt en van missie naar missie rent, heeft ook voedsel voor de hele dag nodig, geschikte kleding, kampeeruitrusting, een zaklamp en nog veel meer.

Op de website van de organisator kunt u tips en informatie krijgen over de uitrusting die u nodig heeft. Volg gewoon deze link: OFFICIËLE HOMEPAGE VAN DE OBS

Als het op OBS aankomt, is First Strike Paint de eerste keuze

Als het op munitie aankomt, moet je geen compromissen sluiten. De eerste keuze van de meeste spelers zijn daarom First Strike Paintballs. Daar zijn verschillende redenen voor: aan de ene kant wordt er niet zoveel geschoten op een MagFed-evenement als bij een vergelijkbaar groot spel, dus soms moet het eerste schot goed zijn. De First Strike paintballs van Tiberius Arms bieden niet alleen een groter bereik, maar ook een aanzienlijk beter schotpatroon. Dat maakt ze zo populair bij MagFed-spelers.

Een ander voordeel van First Strikes is de speciale polymeerschaal. Dit is niet zo gevoelig voor verwering als normale paintballs. Omdat de munitie op het OBS-evenement soms uren in het magazijn ligt voordat deze wordt afgevuurd, wordt deze blootgesteld aan temperatuurschommelingen en vochtigheid. Eerste stakingen zijn hier vrijwel immuun voor invloeden van buitenaf.

Hoe kan ik me inschrijven voor het Operation Black Sky-evenement?

Registratie vindt rechtstreeks plaats via de homepage van de organisator. De plaatsen zijn echter zeer beperkt. Recentelijk waren er maximaal 200 spelers per evenement toegestaan en waren de tickets al na een paar dagen volledig uitverkocht. Als u zeker wilt zijn van een zitplaats, moet u uw kaartje kopen zodra de verkoop begint en aarzel niet.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.