KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Open een paintballwinkel – wij zijn uw paintballgroothandel
vrijdag februari 25, 2022

De Paintball Groothandel – Wij leveren aan dealers en winkels!

Veel paintballspelers dromen ervan een eigen paintballveld te hebben of willen graag hun eigen paintballwinkel openen . Om deze droom werkelijkheid te laten worden en succesvol te kunnen verwezenlijken, heb je naast wat startkapitaal en specialistische kennis ook de juiste leveranciers nodig. Dat is waar wij binnenkomen. Paintball Sports is al ruim 15 jaar actief als dealer en groothandel in de paintball scene. Niet alleen vertegenwoordigen wij als distributeur tal van merken, wij bieden ook onze eigen huismerken aan. Met ons aan uw zijde heeft u een ruim assortiment paintballproducten beschikbaar die u bij ons in B2B kunt kopen tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen.

Hoe open ik een paintballwinkel?

Deze vraag krijgen wij heel vaak. Het eerste waar u aan moet denken, is de wettelijke basis. Naast een bedrijfsregistratie heeft u in Duitsland een wapenhandelsvergunning nodig voor bijvoorbeeld de verkoop van paintballmarkers. Dit verkrijgen is niet eenvoudig. Het kost veel tijd en voorbereiding, maar ook de middelen om alle cursussen te voltooien en vervolgens voor het examen te slagen. De regelgevende instantie in uw stad kan u meer gedetailleerde informatie geven over het verkrijgen van een WHL.

Naast de rechtsgrondslag is er nog één vraag die nog belangrijker is. – Waar kan ik paintballuitrusting tegen groothandelsprijzen krijgen? Dat is precies onze taak. Met ruim 8.000 verschillende paintballartikelen beschikken wij niet alleen over een van de grootste assortimenten van Europa, maar bieden wij de handelaars ook alle producten aan tegen eerlijke groothandelsprijzen met een aantrekkelijke marge. Om als B2B paintballdealer bij ons te kunnen kopen, hebben wij vooraf alleen wat gegevens en uw zakelijke documenten nodig. Alle informatie over hoe u bij ons paintballartikelen kunt kopen tegen dealervoorwaarden vindt u hier. – Word paintballdealer met Paintball Sports.

Speciale aanbiedingen en kortingsprijzen voor veel paintballproducten

Uiteraard bieden wij in de groothandel ook regelmatig speciale aanbiedingen en kortingsacties aan, waar u als retailer van kunt profiteren. Ook bulkkopers krijgen van ons verdere prijsverlagingen, zodat eigen opslag lonend en zeer snel terugverdient. Wij willen graag samen met onze groothandelspartners groeien en een gemeenschappelijke, langdurige zakelijke relatie opbouwen. Uw succes als retailer is ons succes als groothandel. Alleen samen kunnen we groeien en op de lange termijn van elkaar profiteren. Wij kijken alvast uit naar een succesvolle samenwerking.

Paintballgroothandel voor speelvelden – neem gerust contact met ons op…

Ook als het gaat om uitrusting voor een paintballveld zijn wij voor u het juiste aanspreekpunt. Naast ons assortiment producten voor paintballdealers bieden wij ook alles wat u nodig heeft voor de professionele en succesvolle exploitatie van een moderne paintballfaciliteit. Van verhuurmateriaal voor paintballvelden tot compressorsystemen of netten, wij hebben alles wat u nodig heeft in ons assortiment.

Wilt u als veldoperator goedkoop en in zeer goede kwaliteit paintballballen kopen, dan kunnen wij u ook helpen. Met ons merk FIELD Paintballs hebben we een echt interessante premium paintball voor veldoperators gecreëerd die we u tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen kunnen aanbieden. Op deze manier kunt u uw bedrijf op de lange termijn succesvol ontwikkelen. Praat tegen ons.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.