KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Ontmoet de teams – Dortmund SCHIETEN.
woensdag november 9, 2022

Ontmoet de teams – Dortmund SCHIETEN.

Ook in 2022 hebben wij een nieuwe serie artikelen voor u in het nummer. Deze keer hebben we te maken met enkele van de meest bekende en traditionele Duitse paintballteams van de afgelopen jaren. We laten je kennismaken met het team en zijn spelers, hun carrière en sportieve successen. In dit nummer hebben we het nog jonge team BALLERN. van Dortmund. Jens Hilbrands, alias Sumo, was beschikbaar voor ons interview. Hij is de coach van het team en vertelt hoe de jongens bij elkaar zijn gekomen en waar de reis heen moet…

Zoals reeds vermeld, het Dortmund-team BALLERN . nieuw opgericht dit seizoen. Het team is niet per se doordrenkt van traditie, maar iedereen heeft het er momenteel over. Wij wilden weten hoe het team precies tot stand is gekomen, wie de gezichten, partners en sponsors zijn achter BALLERN. zijn en wat we in de toekomst van dit team kunnen verwachten.

Een blik op de teamselectie onthult veel potentieel en kwaliteit. Veel van de spelers zijn de afgelopen jaren al bekend van andere Duitse profteams. Nadat onze interesse was gewekt, wilden we meer weten en ontmoetten we Jens Hilbrands voor een interview hiervoor. Jens, die bij de meesten in de scene waarschijnlijk beter bekend is onder zijn bijnaam Sumo, is al bijna 20 jaar een van de bekendste gezichten in de Duitse paintballtoernooiscene. Hij was zelf een actieve speler en werd later nog succesvoller als coach. De Dwerkaten Aguafiestas en vervolgens Team Kansas Killzone waren jarenlang zijn thuis, tot de onrust vorig jaar…

PBS Magazine: Hallo Sumo, bedankt dat je de tijd hebt genomen voor ons interview vandaag. Laten we gewoon bij het begin beginnen. Vertel ons eerst hoe je fotografeert. kwam en wat precies jouw taken zijn in het team.

Sumo: Hallo. Ik zou BALLERN tegen Dortmund zeggen. Ik kwam als een maagd voor een kind. Mijn oude ploeg, Kansas Killzone, wilde de Bundesliga verlaten, en dat was in eerste instantie mijn plan. Maar na een winter op de bank met Netflix en thee kwam ik tot het besef dat ik persoonlijk nog niet klaar was met Bundesliga-paintball. Dus bij mij rees de vraag hoe verder te gaan, daarna ging alles vrij snel. Mijn taken in het team zijn naast het coachen het organiseren van trainingen en wedstrijddagen en ik help ook mee bij technische problemen wanneer een wapen gerepareerd moet worden. Alles wat nodig is om een team draaiende te houden.

[bijschrift id = "attachment_284320" align = "alignnone" width = "300"] Schild BALLERN Het Paintballteam Dortmund BALLERN is er![/caption]

PBS Magazin: Uw team is praktisch nog erg jong. Wat is het idee voor het BALLERN-team. ontstond en wanneer zijn jullie als team bij elkaar gekomen?

Sumo: Ja, het team zelf is vers uit de grond gekomen. Het idee ontstond toen ik op zoek was naar een plek in de Bundesliga. Toevallig belde Heini, alias Bastian Heinrichsmeier, mij via de radio en bood mij de Sandbaggers-plek aan. Vanaf dat moment was het geheel eigenlijk een groot succes. Even brainstormen, een paar telefoontjes en bijna twee weken later hadden we het team bijna bij elkaar zoals het nu is. Het vinden van een naam was het kleinste probleem. SCHIETEN. Het verklaart zichzelf eigenlijk!!! In één adem ontstond er een samenwerking met ME en DLX, als het Duitse Luxe Powerhouse Team. De meeste spelers zijn er echter op de een of andere manier bij betrokken. We hebben een goede mix van jongens die nog niet zo lang aan de bal zijn, maar wel motivatie met zich meebrengen, en ervaren jongens die nog steeds dol zijn op paintball.

PBS Magazine: Dus je bent een beetje BALLERN. Fabrieksteam, begrijpen jullie het zo? Wat is BALLERN precies? Het merk is inmiddels goed bekend in de Duitse toernooiscene, maar wie zit erachter en waar staat dit merk voor?

Sumo: Dat klopt, wij zijn de BALLERN. fabrieksteam!! Uitvinder en oprichter van het merk is Heini. Het idee achter BALLERN. was een nieuw merk uit Duitsland voor de Duitse scene. Het maakt niet uit of het XBALL, 10 man of BigGame is. SCHIETEN. is voor IEDEREEN!! Zonder veel gepraat, maar met veel lifestyle en plezier. Wees gewoon nieuwsgierig naar de komende maanden, er zal nog veel gebeuren. Iedereen die geïnteresseerd is in de verdere ontwikkeling van het team kan ook een kijkje nemen op @ballern_de op Instagram.

PBS Magazin: Bedankt voor alle informatie over het team en de ontwikkeling. Laten we nu wat verder in de toekomst kijken. Sumo, vertel ons alstublieft iets over uw toekomstplannen. Waar ontmoeten wij jou als team het komende jaar? Welke data staan er op de evenementenkalender van het team?

Sumo: We zijn eigenlijk bezig met het plannen van onze toekomst in de DPL Bundesliga, we hopen dat deze in 2023 weer van de grond zal komen. We gaan zeker ook het ene of het andere NXL-evenement spelen, of een bezoek brengen aan een goed georganiseerde serie zoals de ICS Pro. Eigenlijk zijn wij een Duits paintballteam dat in de Bundesliga wil spelen. Onze focus ligt simpelweg op Duitse paintballtoernooien. We hopen echt dat de Duitse paintballscene zich herstelt en dat niet meer teams hoeven op te geven.

PBS Magazine: Sumo, bedankt voor je tijd en wij wensen jullie als team veel succes voor het komende seizoen. Ik weet zeker dat we elkaar weer aan de zijlijn zien 😉

Opmerking van de uitgever:

Tijdens de NXL-finale van dit jaar in Frankrijk wist het team een respectabele 4e plaats in de SPL te behalen en daarmee de ambities voor het seizoen 2023 te onderbouwen.

Dat was ons interview met Jens Hilbrands, alias Sumo, van Team Dortmund BALLERN. We zijn er vrij zeker van dat er in de toekomst meer van de jongens en ook van het merk BALLERN zal komen. horen. Houd dus je ogen open voor de volgende toernooien en kijk naar een van de jongenswedstrijden, het is de moeite waard.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.