KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Nieuws van de Duitse Paintball League
dinsdag juni 4, 2019

LIGA PAINTBALL CURRENT – Alles over DPL & Co

Zes weken voor de start van het seizoen heeft de DPL al zo'n 300 teams in haar gelederen ingeschreven. Dit is opnieuw een aantal teams dat zeker ongeëvenaard is, en dat geldt niet alleen op nationaal maar ook op internationaal vlak. Nogmaals, de DPL is 's werelds grootste nationale competitie en de inspanningen blijven groeien.

Zoals in het vorige magazine al gepresenteerd, is er dit jaar bijvoorbeeld een groot teampromotieprogramma dat in de loop van de tijd verder zal worden uitgebreid en geoptimaliseerd. Als onderdeel hiervan vind je op een groot aantal speelvelden de DPL-showcases, die vooral gericht zijn op beginners om zo de weg vrij te maken voor een zo gemakkelijk mogelijke start in de competitie. Momenteel bevinden deze vitrines zich niet alleen op de locaties, maar op bijna 40 velden in heel Duitsland. Het aantal deelnemende trainings- en partnervelden blijft groeien. Indien uw trainingsveld ook geïnteresseerd is om een officieel DPL-trainingsveld te worden, neem dan contact op met de DPL. Volgens Sven Reimann, die we in het vorige magazine kort aan je hebben voorgesteld, worden deze showcases en de eerste benaderingen van het teamontwikkelingsprogramma goed ontvangen op de velden en ook door de spelers. Het geheel is zeker nog niet 100% volwassen, maar er is wel een begin gemaakt. En de DPL wil meer in deze richting doen.

Er wordt dus niet alleen iets gedaan voor nieuwkomers, maar ook voor spelers die al in het competitiecircus zitten. Om het prestatieniveau naar een nieuw niveau te tillen, zullen er dit jaar weer meer pro-schools worden aangeboden. Zoals ik al zei, is het hele ding gericht op reeds actieve spelers op totaal verschillende prestatieniveaus. Zo is het belangrijk om te weten dat het predicaat Pro School je niet mag afschrikken. Ook al is de selectie van profs nogal gemengd, alle spelers kunnen terugkijken op jarenlange ervaring in de hoogste nationale en internationale competities.

De spelers die hier als docenten optreden, willen je helpen vooruit te komen en hun ervaringen te delen, wat ze graag doen en gegarandeerd kunnen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.