KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Milsig M17 SMG – De nieuwe MagFed-marker
vrijdag juli 15, 2016

De functie en afwerking zijn over het algemeen zeer goed bij Milsig-markers. De M17 maakt ook indruk met veel metalen onderdelen en een bijzonder goed gevoel. Veel functies van originele wapens zijn hier overgenomen en geïntegreerd. Als je op zoek bent naar het ultieme realisme, dan vind je dat hier zeker. Helaas ook met het gewicht. Milsig_SMG_M17

MILSIG ECHTE ACTIEMARKER: DE MILSIG M17 SMG EN ZIJN EIGENSCHAPPEN

De kenmerken van de Milsig M17 SMG omvatten niet alleen een negentien centimeter lange gladde loop, maar ook een compact opvouwbaar metalen RIS-vizier in MAGPUL-stijl. Daarnaast wordt de marker geleverd met twee 9-schots magazijnen inclusief koppelstuk. Door de Air-Through-Remote duwas kan de Milsig M17 SMG indien gewenst ook worden bediend met een standaard HP fles met een inhoud van 0,2 liter.

Het gewicht en de lengte van de paintball marker zijn identiek aan de CQC en CQB, waardoor de Milsig SMG niet alleen erg kort is. De Milsig Real-Action marker is uiterst compact. Een ander pluspunt is dat hij snel en eenvoudig te demonteren is. Bovendien is de Milsig M17 SMG extreem ongevoelig voor fouten, wat de marker ook interessant maakt voor beginners in het scenario/magfed-spel.

Milsig_M17_SMG

De behuizing van de M17 SMG is gemaakt van staal bekleed met polymeer. Om deze reden is de paintballmarker extreem robuust en doorstaat zelfs de zwaarste klussen met gemak. De magazijnen kunnen worden gespeeld met gewone paintballs en First Strike-munitie. Nog een extraatje is de AR15-handgreep, die indien nodig ook kan worden verwisseld, wat een ongekende personalisatie van de marker mogelijk maakt. Kortom, de M17 SMG heeft alle eigenschappen die u van Milsig markers mag verwachten. Te beginnen met de Ddura-plating, die ervoor zorgt dat de paintballmarker een lange levensduur heeft, net als de stalen beugels.

Voor de alternatieve luchttoevoer van de Milsig M17 SMG is een extern systeem nodig, dat op zijn beurt moet worden aangesloten op een verstelbare MP-5-stick. De aansluiting bevindt zich in de schoudersteun.

MILSIG M17 SMG – DE TECHNISCHE DETAILS

Het gewicht van de Milsig M17 SMG bedraagt 2,6 kg. De marker heeft een lengte van 67 cm met verlengde kolf. Wanneer de kolf is ingetrokken, is de Milsig M17 SMG slechts 49 centimeter lang. Met MODS en redactie zijn ook TCR & TiPX magazines mogelijk. In Duitsland is de Milsig M17 SMG alleen te koop in de F-versie Semi Auto. De leveringsomvang omvat een cilinderplug, evenals een luchtdoorlatende externe as, een polymeer opklapbaar vizier, een fles MILSIG OIL, een set vervangende afdichtingen, een inbussleutelset en een gebruikershandleiding. Hier kunt u de Milsig M17 SMG kopen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.