Empire paintball-markers

Empire Paintball is al tientallen jaren actief op de markt voor paintballuitrusting. Tegenwoordig is Empire een van de toonaangevende fabrikanten van paintballmarkers, paintballpakketten, paintballmaskers , beschermende kleding en luchttanks. Natuurlijk omvat het goederenassortiment van Empire ook laders en paintballmaskers. De fabrikant van paintballuitrusting is in de loop der jaren aanzienlijk geëvolueerd. Niet alleen de techniek van de paintballmarkers is flink verbeterd, ook op het gebied van paintballbeschermende kleding, van paintballmaskers tot borstplaten is er veel gebeurd. De paintball-beschermkleding van Empire is niet alleen stijlvol, maar garandeert ook een passende bescherming en overtuigt vooral door zijn duurzaamheid.

De Empire Invert Mini GS

Een betrouwbare paintball marker voor een betaalbare prijs

De Empire Invert Mini was de basis voor de ontwikkeling van de Invert Mini GS. De basisuitrusting is hetzelfde, behalve dat de Invert Mini GS is geüpgraded met een paar functies. De voorste handgreep van de Mini GS is met rubber bekleed voor een betere hantering. Bovendien beschermt de rubberen grip de batterij en het bord tegen verf en vuil. Daarnaast is de ASA verkleind en standaard voorzien van een AAN/UIT. Kortom, de Invert Mini GS is zeker een geslaagde update.

De sluipschutterpompactie

Uniek onder Empire paintball markers

De Empire Sniper Pump Action Marker is uniek onder de paintballwapens van dit label. Alleen hoogwaardige materialen zijn gebruikt voor de productie van dit paintballwapen om een sluipschutter te creëren die qua kwaliteit moeilijk te verslaan is. Deze Empire-marker lijkt qua ontwerp sterk op de gevestigde Autococker. Daarom heeft de Sniper Pumpaction ook een automatische trigger, die indrukwekkend hoge vuursnelheden mogelijk maakt.

HET RIJK BIJL

Een zeer veerkrachtige marker

De Empire AX paintball marker is ook een opvolger van de Invert Mini. Maar de Empire AX is veel groter, vlotter en natuurlijk veel beter dan zijn voorganger. Bovenal is de technologie aanzienlijk verbeterd. De trekkerbeugel werd vergroot en de ASA-regelaar kreeg een standaard AAN/UIT. Dankzij het doordachte drukknopsysteem kan de grendel snel en eenvoudig worden losgemaakt. Zonder de tool daarvoor is het noodzakelijk. Ook is de elektronica veranderd waardoor deze paintball marker veel krachtiger is.

Je hebt gekozen voor een Empire paintball marker en je hebt nog vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaren servicemedewerkers zijn altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar.