LA Infamous PRO DNA Paintball Slide Shorts

LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts-6 LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details1LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details2LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details3LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details4LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details5LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details6LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_sizechart LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details1 LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details2 LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details3 LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details4 LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details5 LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_details6 LA_Infamous_Pro_DNA_Paintball_Slideshorts_sizechart
SKU: 3346

119,95

groesse

Product beschrijving

Het US Pro Team Los Angeles Infamous lanceert al een tijdje een eigen uitrustingslijn. De focus van PRO DNA-kleding ligt duidelijk op high-end toernooisporten. Alle materialen zijn ontworpen voor prestaties, lichtheid en maximale veerkracht. - Precies wat een professioneel team verwacht en nodig heeft.

De Pro DNA Slide Shorts is de korte versie van het beschermende ondergoed van LA Infamous. Het materiaal is flexibel en ademend. Dankzij het slim fit design sluit de broek als een tweede huid aan op het lichaam en biedt zo optimale bewegingsvrijheid. De vulling is ook ontworpen voor lichtheid en biedt alleen de nodige bescherming in de relevante gebieden. Overgewicht werd bewust vermeden.

Productvideo voor LA Infamous PRO DNA Paintball Slide Shorts

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen