Knarrenschrupp Siliciumvet / Siliciumvet voor Paintball Markers (ORANJE Smaak)

Knarrenschrupp_orange_Paintball_Markierer_Fett Knarrenschrupp_orange_Paintball_Markierer_Fett_Details Knarrenschrupp_orange_Paintball_Markierer_Fett_verpackung
SKU: 6961

14,95

Op voorraad
Product beschrijving

Knarrenschrupp - SINAASAPPEL Smaak

Het Knarrenschrupp paintball marker vet is ontwikkeld door Sascha Röder van het PBHub.de team en is al jaren een van de meest populaire paintball marker vetten op de Duitse markt. Het biedt optimale smerende eigenschappen in een breed temperatuurbereik, loopt niet uit en beschermt de O-ringen dankzij de speciale formule op siliconenbasis. Daarnaast ruikt het gewoon heerlijk, want Knarrenschrupp is geurend en verkrijgbaar in meerdere varianten.

Sascha Röder, de ontwikkelaar van Knarrenschrupp

Sascha maakt al decennia deel uit van de kern van het PBHub.de-team, het grootste paintballforum van Duitsland. Hij was zelf ook een actieve speler en is nog steeds een actieve technicus voor het onderhoud en de reparatie van paintball markers. In zijn dagelijkse werk is hij een chemisch laboratoriumassistent met meer dan 20 jaar ervaring. De perfecte omstandigheden dus voor de ontwikkeling van het Knarrenschrupp paintball marker-vet. Al zijn ervaring zit in dit product.

Een ander bijzonder kenmerk is dat Knarrenschrupp 100% in Duitsland wordt ontwikkeld, geproduceerd en afgevuld. Een zeldzaamheid in paintball en daarom een absoluut hoogwaardig product.

Productdetails van de Knarrenschrupp Siliconenvet:

- Leveringshoeveelheid 30 g / 1 oz (blik)

- Geschikt voor alle pneumatische markermodellen

- Perfecte smerende eigenschappen

- Blijft betrouwbaar op zijn plaats en loopt niet uit

- Geschikt van -15 tot +60 graden Celsius

- SINAASAPPEL Smaak (ruikt naar sinaasappels)

- 100% gemaakt in Duitsland

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Top

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer