Knarrenschrupp Siliciumvet / Siliciumvet voor Paintball Markers (All Flavour Mix) Set van 3

Knarrenschrupp_Paintball_Markierer_Fett_all_Flavour_mix_3_Sorten Knarrenschrupp_blau_Paintball_Markierer_Fett Knarrenschrupp_Lime_Paintball_Markierer_Fett Knarrenschrupp_orange_Paintball_Markierer_Fett
SKU: 7032

39,95

Op voorraad
Product beschrijving

Knarrenschrupp Smaakmix met 3 soorten Knarrenschrupp paintball marker siliconenvet met 3 verschillende kleuren en geuren.

Het Knarrenschrupp paintball marker vet is ontwikkeld door Sascha Röder van het PBHub.de team en is al jaren een van de meest populaire paintball marker vetten op de Duitse markt. Het biedt optimale smerende eigenschappen in een breed temperatuurbereik, loopt niet uit en beschermt de O-ringen dankzij de speciale formule op siliconenbasis. Daarnaast ruikt het gewoon heerlijk, want Knarrenschrupp is geurend en verkrijgbaar in meerdere varianten.

Sascha Röder, de ontwikkelaar van Knarrenschrupp

Sascha maakt al decennia deel uit van de kern van het PBHub.de-team, het grootste paintballforum van Duitsland. Hij was zelf ook een actieve speler en is nog steeds een actieve technicus voor het onderhoud en de reparatie van paintball markers. In zijn dagelijkse werk is hij een chemisch laboratoriumassistent met meer dan 20 jaar ervaring. De perfecte omstandigheden dus voor de ontwikkeling van het Knarrenschrupp paintball marker-vet. Al zijn ervaring zit in dit product.

Een ander bijzonder kenmerk is dat Knarrenschrupp 100% in Duitsland wordt ontwikkeld, geproduceerd en afgevuld. Een zeldzaamheid in paintball en daarom een absoluut hoogwaardig product.

Productdetails van de Knarrenschrupp Siliconenvet:

- Leveringshoeveelheid: 3 blikken van elk 30g / 1oz

- Geschikt voor alle pneumatische markermodellen

- Perfecte smerende eigenschappen

- Blijft betrouwbaar op zijn plaats en loopt niet uit

- Geschikt van -15 tot +60 graden Celsius

- ruikt naar sinaasappels, zeebries of limoenen

- 100% gemaakt in Duitsland

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen