KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
JT Paintball – Het JT Spectra Premise thermische masker
vrijdag juli 15, 2016

Met de Spectra Premise heeft JT een betaalbaar instapmodel gecreëerd dat een aantal extra's te bieden heeft. Het masker wordt standaard geleverd met twee lenzen. Het ene is een eenvoudig enkel glas, terwijl het andere een betrouwbaar JT Spectra thermisch maskerglas is. Ideaal voor vaste spelers, want dankzij het thermische glas beslaat het JT Premise paintballmasker niet zo snel. Zelfs niet als de paintballer zweet.

JT_PREMISE_SPIEGEL

Ondanks dat de JT Spectra Premise speciaal is ontwikkeld voor beginners, biedt het paintballmasker maximale veiligheid. Wat vooral duidelijk blijkt uit het robuuste ontwerp van het paintballmasker. Niet voor niets kopen vooral verhuurbedrijven dit paintballmasker graag. Een hoge mate van voordeel tegen een lage prijs, er is geen betere manier om het JT Spectra Premise te beschrijven. Als het maskerglas moet worden vervangen, kunt u het masker op elk gewenst moment achteraf uitrusten met alle JT-Spectra thermische glazen, zelfs glazen in gespiegelde kleuren. Bovendien is het verwisselen van het glas volledig ongecompliceerd dankzij het snelwisselsysteem. Alleen jammer dat je dit paintballmasker maar in drie verschillende kleuren kunt kopen. Hier kunt u de JT Spectra kopen

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.