KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Hoe vind ik het juiste paintballteam?
maandag mei 30, 2016

De meeste paintballspelers zullen snel een team vinden waarmee je meteen aan de slag kunt. Paintballers zijn een hechte gemeenschap en je leert heel snel nieuwe spelers kennen, zelfs hele teams. Maar sommige beginners vinden het lastig om de juiste aansluiting te vinden. Wij laten u zien hoe u het moet doen.

Kijk eens naar een paintballveld bij jou in de buurt!

Rijd naar een paintballveld bij jou in de buurt, vooral als je nog niet eerder paintball hebt gespeeld. Paintballspelers helpen meestal graag, vooral beginners.

Neem contact op met de pitchoperator!

Zeker wanneer je het paintballveld bezoekt, kan het uiteraard ook voorkomen dat er momenteel geen teams trainen. Vraag het maar aan de exploitant van het paintballveld, misschien heb je geluk en heeft hij de juiste contacten of kan hij je in contact brengen zodat je snel een paintballteam kunt vinden.

Kijk eens op internet!

Mocht de veldexploitant u niet in contact kunnen brengen, dan kunt u uiteraard ook op internet zoeken naar een team. Vooral als het aanbod ter plaatse je niet bevalt. Als je een team hebt gevonden dat interessant voor je is, schrijf dan gewoon naar de jongens en/of meisjes. Het contact komt doorgaans zeer snel tot stand via PM via Facebook of per e-mail.

Het bezoeken van andere paintballvelden is de moeite waard

Als u ook op internet niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u op zoek gaan naar een paar paintballvelden bij u in de buurt. Misschien vind je op andere vakgebieden het team dat bij je past. Daar kunt u chatten met het personeel, andere spelers of de paintballveldwachter.

Ik heb een paintballteam gevonden, wat nu?

Als je eindelijk het team hebt gevonden dat bij je past, ontvang je meestal eerst een uitnodiging voor de eerste training samen. Hier kun je laten zien hoe je speelt en de andere teamleden leren kennen. Maak je geen zorgen als je vaardigheden niet geweldig zijn. In het begin maakt het niet zoveel uit, omdat de andere teamleden weten dat je een beginner bent.

Alleen trainen is voor anderen niet voldoende om te kunnen beoordelen hoe jij werkelijk speelt. Je team geeft je in eerste instantie een proeftijd, omdat ze willen zien of jij je spel verbetert en vooral of je echt regelmatig naar de training komt. Zolang je je niet volledig misdraagt, zou de proeftijd geen probleem moeten zijn. Gebruik gewoon de tijd om goed naar mensen te kijken, zodat je kunt beoordelen of je echt goed bij elkaar past.

Maak je doelen helder!

Als je op zoek bent naar een paintballteam, moet je vanaf het begin duidelijk zijn over de doelen. Wil je in de competitie spelen of ben je meer geïnteresseerd in Woodland, Scenario of MagFed.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.