HK Army TFX 3 Paintball Hopper (Bruin/Zwart)

HK_Army_TFX_3_Paintball_Hopper_Braun_Schwarz HK_Army_TFX_3_Paintball_Hopper_Braun_Schwarz_back HK_Army_TFX_3_Paintball_Hopper_Braun_Schwarz_front HK_Army_TFX_3_Paintball_Hopper_Braun_Schwarz_open HK_Army_TFX_3_Paintball_Hopper_Braun_Schwarz_over
SKU: 5785

269,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

HK Army TFX 3 paintballtrechter

De TFX Hopper van HK Army gaat naar een hoger niveau en is beter dan ooit!

TFX staat voor "The Full Experience", wat zoiets betekent als "Een complete ervaring". De naam is programma!

Aan de buitenkant is er niet veel veranderd, afgezien van een paar kleine ontwerpwijzigingen. Componenten zoals de schaal, speedfeed en tray zijn compatibel met de TFX 2. De TFX-fans onder jullie pikken de hopper op en voelen zich meteen thuis.

Lazer Eyes-technologie

In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft de TFX 3 de zogenaamde "Lazer Break Beam Eye Sensor" of kortweg ogen genoemd. Dit is een fotocel die de motor aanstuurt en alleen ballen promoot wanneer een bal ze onderbreekt. Het systeem is ongevoelig voor storingen, levert zonder vertraging, haalt hoge cadansen en maakt de TFX zeer batterijzuinig.

Zachte peddel

De nieuwe Soft Touch Paddle bevindt zich onder het grote schoepenrad. De met rubber beklede vingers zijn zeer zacht voor de verf, ze zorgen voor een constante verfstroom en voorkomen ongewenste breuken in de trechter.

Verhoogde capaciteit dankzij uitbreidingsschaal

In de normale toestand kan de TFX 3 ongeveer 200 paintballs bevatten. De capaciteit kan worden verhoogd tot meer dan 230 paintballs dankzij de meegeleverde uitbreidingshuls. Het vermogen om de capaciteit te vergroten is een groot voordeel, vooral tijdens puistjes.

Zero-Gravity Lift met ingebouwde Li-Ion batterij

De bewezen zero-gravity lift verhoogt de capaciteit van de TFX zonder het raakgebied te vergroten. De door een veer geactiveerde lift zorgt er ook voor dat er geen bal in de lader achterblijft. Ook de praktische Li-ion accu is in de lift geïntegreerd. Eenmaal opgeladen gaat de batterij enkele duizenden rondes mee. Hij wordt opgeladen met de meegeleverde USB-C-kabel.

TFX Epic Speedfeed inclusief regenhoes

Voorbij zijn de dagen dat je naast de hopper ook de juiste speedfeed moest kopen. De levering omvat een hoogwaardige HK Army Epic Speedfeed in laderkleur met een bijpassende regenhoes.

Alle woningen op een rij:

- Zachte peddels

- Inclusief expansiering voor een capaciteit van 230+ ballen

- Lazer Break Beam-oogsensor

- Nieuwe elektronica en vereenvoudigde programmering

Getextureerde hopperschalen voor een agressievere look

- Verbeterde Zero Gravity Lift incl. 2.0 Li-Ion batterij met USB-C aansluiting

- Inclusief Epic Speedfeed en regenhoes

- Bewezen swoop stack-montage

- Volledig gereedschapsloos

- Afneembaar dienblad uit één stuk

- Deksel snelwisselsysteem

- Force Feed-knop voor het geval een bal vast komt te zitten

- Bereik 22+ ballen per seconde

- Spatwaterdichte elektronica

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen