KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het Paintballsports.de videokanaal
maandag december 2, 2019

Je nieuwe videokanaal helemaal over paintball

Ons nieuwe paintballvideokanaal gaat in januari 2020 van start. Hier leggen onze ervaren medewerkers u de nieuwste producten uit, bieden u hulp bij reparaties en vertellen u alles wat er nog meer over paintball te weten valt.

Paintball Unboxing-video's – De nieuwste producten zijn alleen hier verkrijgbaar.

Uiteraard zullen wij ook regelmatig de nieuwste producten voor u onder de loep nemen. Hiervoor gaan we een aparte categorie opzetten met zogenaamde unboxing video’s . Hier krijgt u niet alleen de nieuwste producten te zien, maar pakken wij deze samen met u in de video uit, monteren ze en leggen u de producteigenschappen en bijzonderheden uit. Ook testen wij het ene of het andere product in de praktijk of testen wij het voor u op de eigen schietbaan van onze winkel.

Paintballreparatie- en techniekvideo's

Met onze ervaren paintball-technicus Michael "Micha" Kussmaul creëren wij voor u de nieuwe videoserie over paintball-technologie . Hier kunt u alle informatie krijgen over het onderhoud en de reparatie van paintballmarkers.

Heeft u dus altijd al tot in detail willen weten of er vet of olie in uw marker terechtkomt, wat een lagedrukregelaar is en hoe een paintballmarker eigenlijk werkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Micha laat je gaandeweg kennismaken met de geheimen van de wereld van de paintballtechnologie en geeft je handige tips voor het onderhoud van je uitrusting.

Het Paintballsports.de videokanaal – Wanneer begint het?

In januari 2020 gaan we van start met de eerste video's . Het kanaal wordt door ons geleidelijk opgebouwd. Wij willen continu aan dit mediakanaal werken en het stukje bij beetje voor u uitbreiden.

Heeft u interessante onderwerpen of heeft u altijd al iets specifieks willen weten, stuur ons dan een e-mail. Wie weet vragen andere spelers precies hetzelfde en als er voldoende vraag is naar een onderwerp, toveren wij zeker een leuke video voor je tevoorschijn.

Kijk samen met ons uit naar nog meer plezier, spanning, technologie en entertainment voor onze favoriete hobby. – Vanaf januari 2020 met het videokanaal Paintballsports.de.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.