KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het nieuwe PaintballSports-magazine
woensdag oktober 5, 2022

Beste lezers, hier is het nieuwe Paintball Sports Magazine!

Wij kijken samen met u uit naar het vierde en laatste nummer van het huidige seizoen. Het Paintball Sports Magazine bestaat nu vier jaar en elk nieuw nummer is erg populair bij de lezers.

In 2022 hebben wij het magazine weer kunnen verbeteren. Meer content, betere reportages en nieuwe advertentiepartners die de ontwikkeling van het magazine voor de toekomst ondersteunen. Ook hebben we er veel nieuwe distributiepunten bij gekregen. Zo wordt het boekje het lopende seizoen al aangeboden bij ruim 75 velden en winkels en kan het daar gratis door spelers worden opgehaald. Verder hebben we met de PlayPaintball Playerscard en de DPL twee bekende partners aan boord gehaald wier klanten het magazine gratis van ons ontvangen.

Het nieuwe PaintballSports Magazine – uitgave 04/2022

Ze ziet er het nieuwe probleem uit. Dit nummer gaat onder meer over het Big Game UNDEAD-scenario, de gloednieuwe Planet Eclipse EGO LV2 en de huidige situatie in de paintballtoernooisport. Daarnaast hebben we veel nieuwe producten en een toffe wedstrijd voor jullie in het magazine.

Uiteraard werken wij komend seizoen 2023 verder aan het magazine en voorzien u wederom van vier nummers, die u voor het nieuwe kwartaal gratis kunt krijgen.

We werken ook aan nieuwe inhoud en een of twee upgrades voor het tijdschrift. Wat dat precies betekent, wordt nog niet onthuld. Blijf ons volgen, er gebeurt iets… 😉

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.